Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Surf bomb sea salt- tengerisós textura spray 150 ml.

7.390 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-SBR
Rövid leírás:

Minden hajtípusra, különösen göndör hajra. Egy „tengervíz koncentrátum”, erős tartással, beach-look frizurák kialakításához. Az ausztráliai tengeri sós oldat alkalmazásával határozott tincsek alakíthatók ki. A hozzáadott szója protein regenerálja, táplálja a hajat.

Alkalmazás: Leválasztásonként vigye fel a nedves hajra a sprayt és hagyja természetesen megszáradni. A göndör haj diffúzor segítségével is szárítható, hogy megfelelő tömeg és hullám legyen az eredmény.

150 ml.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Lilly Pilly – őshonos ausztrál növényi kivonata, nagyon magas C-vitamin-tartalommal, amely természetes kollagénként működik, dúsítja a hajat.
Davidsonia Plum – Az ausztrál esőerdőből származó természetes növényi kivonat, amely segít megvédeni a hajat az oxidációtól és a napsugárzástól.
Hidrolizált növényi fehérje – A természetes keratin vegán alternatívája rizs- és szójafehérjék és aminosavak  keverékéből készül. Fejlett védelmet biztosít. Segít csökkenteni a hajszálak károsodását a hosszan tartó erős haj érdekében.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház