Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Style guru- formázó krém 150 ml.

7.390 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-SGR
Rövid leírás:

Minden hajtípusra. Sűrű, jól terülő krém, a frizura textúrájának vagy tömegének kialakításához. Gyenge tartású, hölgyeknek göndör hajra vagy uraknak lágy, természetes textúrához. Az ausztráliai növények kivonatának kombinációja – az amino savakat és A, C, E vitaminokat tartalmazó baksia virág kivonat és a makadámia olaj, – táplálja, simítja és puhává teszi a hajat.

Alkalmazás: A nedves hajra vigyen fel kisebb mennyiséget, szárítsa meg a nagyobb tömeg érdekében, de hátrafésülve szuper sima frizura kialakításához is alkalmazható. Göndör haj esetében vigye fel a tincsekre és hagyja megszáradni.

150 ml.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Az E-vitamin intenzív antioxidáns és hidratáló olaj. A Quandong egy természetes eredetű ausztrál sivatagi növényi kivonat, magas C-vitaminban, fehérjékben és esszenciális zsírsavakban. Egészséges és táplált állapotban tartja a hajat. A shea vaj egy természetes vaj, amelyet a haj lágyítására és hidratálására használnak. Az organikus kókuszolaj pedig maximális hidratálást és kiváló fésülhetőséget biztosít.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház