Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Rootalicous root lift- hajtőemelő volumennövelő hab 300 ml.

8.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-ROOTLIFT
Rövid leírás:

Az O&M Rootalicious Root Lift – Hajtő- és volumennövelő hab természetes összetevői védik a hajat és növelik annak volumenét. A Rootalicious támaszt nyújt a hajtüveknek, ezáltal támogatva és felemelve a hajat. A Lilly Pilly kivonat erősití a hajtöveket, a Quandong pedig kondicionálja és védi a hajat a formázástól. A tengeri alga és az ausztráliai menta tápanyaggal látja el a hajat és fényt ad a hajnak.

A Rootalicious teljesen új arculatot kapott: új megjelenés, új fúvóka és új illat. A vékonyszálú vagy ellaposodó hajhoz nélkülözhetetlen, az új fúvóka tejszínhabos hatást kelt a habszivaccsal, amely mindenhol lendületet és volument ad a hajnak.

Alkalmazás:

  • Minden hajtípusra.
  • Közepes tartású habspray, amelyet a csőrös fej segítségével közvetlenül a hajtőhöz lehet fújni.
  • Nem nehezíti el a hajat.

Használat előtt felrázandó! A nedves hajra, közvetlenül a hajtőre vigye fel a csőrös spray fej segítségével. Lágyan fésülje át a tőnél vagy tovább a hajhosszra is, hogy az egész frizurának extra tömeget adjon.

300 ml.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Aktív hatóanyagok: Banksia virág, quandong és lilly pilly gyümölcs kivonat, tengeri alga és ausztráliai menta kivonat. Parabeneket nem tartalmaz.

Lilly Pilly és Quandong ausztrál őshonos kivonatokkal átitatva. A Rootalicious láthatatlan gátat képez, hogy támogassa és felemelje a hajat. INCI: Aqua, VP/VA kopolimer, bután, propán, izobután, polikvaternium-11, panthenol, Laureth-4, poliszorbát 20, PEG-12 dimetikon, etil-hexil-metoxicinnamát, etil-hexil-glicerin, citromsav, fenoxietanol, Santalum Acuminatum (Quandong) gyümölcskivonat, Syzygium Leuhmannii (Lilly Pilly/Riberry) gyümölcskivonat, nátrium-benzoát, parfüm, benzil-szalicilát, alfa-izometil-ionon, greaniol, hidroxicitronellál.

A Lilly Pilly egy őshonos ausztrál növényi kivonat, amely nagyon magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, amely természetes kollagénként működik, dúsítja a hajat. A Quandong egy természetes eredetű ausztrál sivatagi növényi kivonat, magas C-vitamin, fehérje és esszenciális zsírsav tartalommal mely egészséges és táplált állapotban tartja a hajat.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház