Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Projekt Sukuroi gold- arany simító balzsam 100g.

Eredeti ár: 12.990 Ft
Akciós ár: 10.690 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-PSRTUBE
Rövid leírás:

Állítsd vissza a hajad erdetei állapotába. Sima és lágy puhaságot kölcsönöz az igénybe vett haj számára. A keratin erősíti a hajszálat, míg az őshonos ausztrál makadámiaolaj fényt és ragyogást kölcsönöz hajadnak ad.

Minden hajtípusra. Sűrű, jól terülő krémbalzsam sima, egyenes frizura kialakításához. Tökéletes finish termék, tartás nélkül. Az Ausztráliában is nagymennyiségben előállított, aranysárga repceolaj a sztárösszetevője ennek a terméknek, amely hihetetlenül sima, csillogó és lágy tapintású tincseket eredményez. A hozzáadott keratin, a mandula, az ausztráliai makadámia és ligetszépe olajok, a búzaprotein és az aloe juice táplálják, energiával látják el a hajat.

Alkalmazás: A nedves hajra vigyen fel kisebb mennyiséget, szárítsa meg hajszárítóval vagy hajvasalóval. A még hatásosabb végeredmény érdekében a kész frizurára is vigyen fel egy keveset.

100g.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Mi az? Az aranyolaj a folyékony csillag ebben a formulában, amely megemeli a mércét, és egy teljesen új stílust állít fel. Sima fényes és tollszerű puhaságot biztosít a hajnak, amelyet biztosan szeretni fog.

A Kintsukurio ihlette, egy japán szó, amely a törött kerámiák arany- vagy ezüstlakkkal történő javításának művészetét írja le. A Project Sukuroi a haj simításának és javításának művészete az O&M stargold balzsamjával.

Legjobb száraz, sérült hajra, amely helyreállítást és simítást igényel

Használat Vigyen fel egy gombóc ujjbegyét a tiszta, nedves hajra, és fésülje át, és hajszárítóval formázza.

Mi táplálja? GOLD OF PEASURE OLAJ – a Camelina néven ismert virágos növényből származó olaj antioxidáns tartalmával, zsírosodás nélkül hidratálja, kondicionálja és védi a hajat az öregedéstől. Magas Omega 3- és esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően a haj tollszerű puha marad.

O&M SIGNATURE OIL BLEND – bio kókuszdió- és bio makadámiaolajok természetes keveréke, amely segít helyreállítani a hajat, hogy megvédje azt, és fényes és csomómentes legyen.

KERATIN - erősíti, újjáépíti és simítja

A Gold of Pleasure Oil egy Camelina néven ismert virágos növényből származik. Ez az olaj antioxidáns tartalmának köszönhetően hidratálja, kondicionálja és megóvja a hajat az öregedéstől, zsírosodás nélkül. Magas Omega 3- és esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően a haj tollszerű puha marad.

Az O&M Signature Oil Blend bio kókuszdió- és bio makadámiaolaj természetes keveréke, amely elősegíti a haj helyreállítását, védi azt, fényes és csomómentes marad.

Keratin erősítésére, újjáépítésére és simítására.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház