Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Pomadé- formázó hajzselé 100g.

8.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-POMADE
Rövid leírás:

Fényes és határozott tartást biztosít. A legjobb Slick Back Old School hangulathoz. Minden hajtípushoz használható, hogy fényt és tartást biztosítson egész napra. A legjobb érintetlenül hagyni, de vízzel is újraformázható.

TISZTA FORMULA: Ígéretünkhöz híven az O&M továbbra is a legmagasabb minőséget nyújtja a számodra, ezért termékünk MIT-, parabén-, triklozán-, propilénglikol-, phthalates- és gluténmentes.

100 g.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

ÖSSZETEVŐK:
Pósflowermag olaj: Könnyű, nem zsíros olaj, magas olajsav tartalommal, amely segíthet a vízveszteség megfékezésében, miközben puhábbá és hajlékonyabbá teszi a hajat.
Kakadu szilvamag kivonat: C-vitaminban gazdag őshonos ausztrál gyümölcs.
Finger lime gyümölcs kivonat: Segít csökkenteni az UV káros hatásait a hajon.
Természetes eredetű illat: cédrusfa és vetiver.

Aqua/Water/Eau, Ceteareth-20, Glicerin, VP/VA kopolimer, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, kaprilil-glikol, fenoxi-etanol, propándiol, Carthamus tinctorius (pórsáfrány) magolaj, Seedina ferdíniuma (K terminalia ferdundilum) , Citrus Australasica (Finger Lime) Gyümölcskivonat, Illatanyag (Parfum)+, Tokoferil-acetát (E-vitamin), Limonén. + Természetes eredetű. G150

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház