Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Original Queenie firm hold- erős tartású hajlakk 300 ml.

9.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-QUEENIE
Rövid leírás:

Minden hajtípusra. Erős, de rugalmas tartású, nem ragadós hajlakk, maradékanyag nélkül, gyorsan szárad és többször átfésülhető. Olyan Ausztráliában őshonos növények kivonatát tartalmazza, mint az antioxidáns lilly pilly gyümölcs, a tápláló és hővédő quandong gyümölcs és a banksia virág kivonat. A tengeri alga és a csalán kivonat tápanyaggal látja el a hajat, a panthenol pedig extra fényt ad a hajnak.

Alkalmazás: Az elkészített hajat fújja be a lakkal, hogy megfelelően rögzítse a frizurát.

Jól rázza fel, permetezze be a kész frizurát, hogy hajnalig és azon túl is tartós legyen.

Ha ez a termék le van zárva, a termék használata előtt győződjön meg arról, hogy a plomba sértetlen.

300 ml. 

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Összetevők

Aktív hatóanyagok: Pantenol, lilly pilly és quandong gyümölcs kivonat, banksia virág, tengeri alga és ausztráliai menta kivonat. Parabeneket nem tartalmaz.

A Lilly Pilly egy őshonos ausztrál növényi kivonat, amely nagyon magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, amely természetes kollagénként működik, dúsítja a hajat. A Quandong egy természetes eredetű ausztrál sivatagi növényi kivonat, magas C-vitamin, fehérje és esszenciális zsírsav tartalommal mely egészséges és táplált állapotban tartja a hajat.

Az O&M Original Queenie Firm Hold hajlakk egy csavar a kő hideg klasszikuson. Szilárd, de rugalmas tartása százegy ecsetvonást is kibír panasz nélkül – itt nincs pelyhesedés vagy nemkívánatos ragadósság.

Az ausztrál natív hatóanyagok, a Lilly Pilly növeli a tartást azáltal, hogy csökkenti a nem kívánt olaj mennyiségét, míg a Quandong súlytalan védelmet nyújt a haj táplálásához.

 

  •  
    Ausztrál gyártmány
  •  
    Cruelty Free
  •  
    Szulfát mentes
  •  
    Vegán
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház