Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Frizzy logic hajsimító szérum argán olajjal 50 ml.

9.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-FL50
Rövid leírás:

Az O&M Frizzy Logic Hajsimító szérum argán olajjal egy könnyű, olajokkal dúsított, párataszító szérum, amely simítja az egyenes vagy göndör, össze-visza szálló hajat, miközben selymesen ragyogó fényt és textúrát ad neki. A különleges olaj keveréknek köszönhetően a haj megújul, élettel teli, gubancolódás mentes lesz. Az organikus argán olaj és a ligetszépe olaj, valamint a természetes olajsavakban gazdag, Ausztráliában őshonos makadámiából nyert olaj, ragyogó fényt és új energiát adnak a hajnak. Az antioxidáns E vitamin regenerálja a tincseket.

Alkalmazás:

  • Minden hajtípusra.
  • Hajszárítás előtt néhány cseppet vigyen fel a hajhosszra és a végekre, illetve a már kész, beszárított frizurán is alkalmazható.

Aktív hatóanyagok: Organikus argán olaj, makadámia és ligetszépe olaj, E vitamin. Parabeneket nem tartalmaz.

50 ml.

 

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

A Frizzy Logic Finishing Shine Spray simává és rugalmassá teszi a hajat, valamint megvédi a nedvességtől. Erősséget és textúrát ad a hajnak, és ideális befejező a magas fényű eredményhez. A kókusz- és makadámiaolajok táplálják a hajat, védik a szabad gyököktől, hatalmas fényt és kibontó hatást biztosítanak. A bio hidegen sajtolt argánolaj olajsavban gazdag, táplálja a hajat és nem nehezíti el.

 

Aktív összetevők:

  • Hidegen sajtolt bio argánolaj: olajsavban gazdag, az olaj puhává és táplálttá teszi a hajat.
  • O&M Signature Oil Blend: Bio kókuszolaj és bio makadámiaolaj természetes keveréke, amely átstrukturálja, védi és fényessé és gubancmentessé teszi a hajat.

 

Alkalmazás: Permetezzen száraz hajra a magas fényért és extra erősségért. Bármely O.&M termékhez használható. Az ecsettel vagy az ujjakkal is permetezhető, hogy utána kiemelje néhány hajszálat.

 

TISZTA SZÍN ÉS KÍMÉLŐ HAJÁPOLÁS – Az O&M a természetes fényűző hajápolást jelenti. Minden O&M hajápoló és hajformázó termék vegán. Őshonos ausztrál kivonatokon és ásványi anyagokon alapulnak. Ezért hívják őket Original & Mineral-nak. Az ausztrál hajápolás a legmodernebb formulákat természetességgel és luxussal ötvözi. Az O&M egyik termékében sem használ szulfátokat, parabéneket, propilénglikolt, MIT-t, triklozánt vagy nátrium-kloridot. Ez védi az ügyfeleket, a fodrászokat és különösen a környezetet.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház