Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Desert dry mini volumennövelő száraz textura spray 100 ml

5.490 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-DESERT-MINI
Rövid leírás:

A Desert Dry segít eltüntetni az olajat a hajról plusz volument és egyedi texturát ad a hajnak. Minden hajtípusra alkalmazható. Az Ausztrál őshonos Lilly Pilly természetes kollagénként hat, ami feltölti a hajat.

Ígéretünkhöz híven az O&M továbbra is a legmagasabb minőséget nyújtja a számodra, ezért termékünk MIT-, parabén-, triklozán-, propilénglikol-, phthalates- és gluténmentes.

 

100 ml.

 

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Összetevők

A Lilly Pilly egy őshonos ausztrál növényi kivonat, amely nagyon magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, természetes kollagénként működik, dúsítja a hajat. A Quandong egy természetes eredetű ausztrál sivatagi növényi kivonat, magas C-vitaminban, fehérjékben és esszenciális zsírsavakban. Egészséges és táplált állapotban tartja a hajat.

Összetevők:
Bután, alkohol-denat., izobután, propán, alumíniumkeményítő-oktenil-szukcinát, Solanum Tuberosum (burgonya-) keményítő, szilícium-dioxid, Helianthus Annuus (napraforgó) mag kivonat, tantál acuminatum (Quandong) gyümölcskivonat (LuhilliniiR) Gyümölcskivonat, VP/VA kopolimer, glicerin, PEG/PPG-18/18 dimetikon, butilén-glikol, víz, nátrium-benzoát, parfüm

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház