Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Atonic Thickening spritz- hajtőemelő/tömegnövelő spray 250 ml.

7.690 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-ATR
Rövid leírás:

Minden hajtípusra. Könnyű, közepes tartású hővédő, formázó spray, amely a hajszárításhoz és hővel történő formázáshoz (pl. hajvasalás) elengedhetetlen. Az Ausztráliában őshonos, antioxidáns hatású lilly pilly gyümölcs kivonat tömeget és tartást ad a hajnak, a szója protein, a zöldtea, oliva és csalán táplál és kondicionál. Az aloe juice és a ligetszépe olaj fényt adnak a hajnak, anélkül, hogy elnehezítenék.

Alkalmazás: A nedves hajra vigye fel, leválasztásonként, fésülje át majd formázza igény szerint.

250 ml.

 

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Összetevők

Lilly Pilly – őshonos ausztrál növényi kivonata, nagyon magas C-vitamin-tartalommal, amely természetes kollagénként működik, dúsítja a hajat.
Davidsonia Plum – Az ausztrál esőerdőből származó természetes növényi kivonat, amely segít megvédeni a hajat az oxidációtól és a napsugárzástól.
Hidrolizált növényi fehérje – A természetes keratin vegán alternatívája rizs- és szójafehérjék és aminosavak  keverékéből készül. Fejlett védelmet biztosít. Segít csökkenteni a hajszálak károsodását a hosszan tartó erős haj érdekében.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház