Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 684.857 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M W-spray száraz wax spray 200 ml.

10.490 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-WSPRAY
Rövid leírás:

Könnyű viaszos permet a kócos laza megjelenéshez. Használhatod rövid könnyed textúrájú frizurákhoz. Megszelídíti a hullámos hosszú hajszálakat ezzel a Goji, Avokádó és Lilly Pilly kivonatokat tartalmazó nem zsíros formulával.

Ígéretünkhöz híven az O&M továbbra is a legmagasabb minőséget nyújtja a számodra, ezért termékünk MIT-, parabén-, triklozán-, propilénglikol-, phthalates- és gluténmentes.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Összetevők

Az A- és C-vitaminban gazdag Goji-gyümölcs kivonat kondicionáló hatású, és segít megőrizni a hajat puhának és fényesnek. Avokádó – E vitaminban gazdag, segít megvédeni a hajat a környezeti ártalmaktól és csökkenti a göndörödést. Lilly Pilly – natív ausztrál növényi kivonat, nagyon magas C-vitamin-tartalommal, amely természetes kollagénként működik, dúsítja a hajat. Quandong – Természetes eredetű ausztrál sivatagi növényi kivonat magas C-vitaminban, fehérjékben és esszenciális zsírsavakban. Egészséges és táplált állapotban tartja a hajat. Hinoki fa és gyömbér illat – Természetes eredetű keverék illóolajokkal.

ÖSSZETEVŐK:
Dimetil-éter, alkohol-denat., Aqua, PEG-8, VP/VA kopolimer, PEG-32, panthenol (B5 provitamin), Persea Gratissima (avokádó) gyümölcskivonat, Syzygium Leuhmannii (Lilly Pilly) gyümölcskivonat (Santalum Acuminatum) Quandong) gyümölcskivonat, Lycium Barbarum (Goji) gyümölcskivonat, glicerin, hidratált szilícium-dioxid, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, szorbinsav, citromsav, parfüm (illat)+, linalool, amil, fahéj, limonén Geraniol. + Természetes illat

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház