Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M The Power base proteines maszk 1000 ml.

19.490 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
HC-PBL
Rövid leírás:

A sérült haj megmentője. Ez az intenzív kettős hatású tápláló pakolás belülről helyreállítja a haj egészségét. A rizsprotein segít megerősíteni a hajat, fokozza a teltségét és a növekedését. A sárgabarackmag olaj hidratálja és táplálja a haj külsejét.

Mivel az Original&Mineral samponokat és kondicionálókat mindennapos használatra terveztük, kihagytuk belőlük az összes olyan vegyi anyagot, amelyek nem szükségesek a kívánt hatás eléréséhez. A ftalátokat, az SLS-t, a triklozánt és a parabeneket olyan Ausztráliában honos növényi kivonatokkal helyettesítettük, amelyek segítségével a haj egészséges, ragyogó és tápanyagokban gazdag lesz. Az összes O&M sampon és kondicionáló használható festett hajra is, valaminz UV szűrőt tartalmaznak a festett haj színének megóvása érdekében.

1000 ml.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Ígéretet tettünk neked. Az O&M termékek biztonságosan használhatók festett hajon, érzékeny bőrön, és mentesek a következőktől: szulfátok, MIT, parabének, triklozán, propilénglikol, ftalátok és glutén.

A sárgabarackmag olaj egy természetes olaj, amely segít ápolni a hajat és leküzdeni a göndörödést. A természetes rizsprotein fehérje erősíti a hajat, és fokozza a teltséget és a növekedést. A természetes shea vaj pedig lágyítja és hidratálja a hajat. Az E-vitamin intenzív antioxidáns és hidratáló olaj.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház