Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Seven day miracle- intenzív hidratáló maszk sérült hajra 250 ml.

9.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
HC-SDMR
Rövid leírás:

Intenzív hidratáló maszk sérült hajra. A Seven Day Miracle 7 nap alatt újra egészségessé teszi a sérült hajat. A maszk szerves olajok speciális keverékét tartalmazza; A kókusz- és makadámiaolaj táplálja a hajat, védi a szabad gyököktől, hatalmas fényt és simító hatást biztosít. A Quandong egy természetes úton kivont növényi kivonat az ausztrál sivatagból, amely rendkívül gazdag C-vitaminban, fehérjékben és esszenciális zsírsavakban. Táplálja a hajat és egészségessé teszi. A Desert Lime természetes antioxidáns, amely segít a szabad gyökök elleni küzdelemben, és kiváló öregedésgátló hatással rendelkezik. A shea vaj egy természetes vaj, amely puhítja és hidratálja a hajat. Az édes mandulaolaj magas koncentrációban tartalmaz E-vitamint, amely göndörödésmentes és fényes hajat biztosít. A vanília és a kókusz finom illata hőssé teszi ezt a terméket.

 

Aktív összetevők:

  • O&M Signature Oil Blend: bio kókuszdió és bio makadámiaolaj természetes keveréke, amely segít regenerálni, védeni és fényes és gubancmentes hajat hagyni.
  • Quandong: Természetes eredetű kivonat egy ausztrál sivatagi növényből, amely gazdag C-vitaminban, fehérjékben és esszenciális zsírsavakban. Megőrzi a haj egészségét és táplálását.
  • Sivatagi mész: Természetes antioxidáns, amely segít a szabad gyökök elleni küzdelemben és megakadályozza a korai öregedést. Shea vaj: Természetes vaj, amely puhítja és hidratálja a hajat.
  • Édes mandula olaj. Természetes olaj, amely gazdag E-vitaminban, és segít megőrizni a hajat göndörödéstől és fényestől.

 

Használata: Samponozás után távolítsa el a felesleges vizet, és vigyen fel bőséges mennyiségű Seven Day Miracle Masque-t a hajra. Ossza el a maszkot a hosszában és a végén. Fésülje át a haját, és hagyja hatni legalább 2 percig. Az intenzív eredmény érdekében hagyja hatni 10 percig. Óvatosan öblítse ki.

 

TISZTA SZÍN ÉS KÍMÉLŐ HAJÁPOLÁS – Az O&M a természetes, fényűző hajápolást jelenti. Minden O&M hajápoló és hajformázó termék vegán. Őshonos ausztrál kivonatokon és ásványi anyagokon alapulnak. Ezért hívják őket Original & Mineral-nak. Az ausztrál hajápolás a legmodernebb formulákat természetességgel és luxussal ötvözi. Az O&M egyik termékében sem használ szulfátokat, parabéneket, propilénglikolt, MIT-t, triklozánt vagy nátrium-kloridot. Ez védi az ügyfeleket, a fodrászokat és különösen a környezetet.

250 ml.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Intenzív hidratáló maszk sérült hajra. A Seven Day Miracle minden hajtípust mélyen hidratál az organikus kókuszolaj és makadámiaolaj keverékének segítségével. A festett és sérült hajat göndörödésmentessé, puhává és selymesen simává varázsolja.

Mivel az Original&Mineral samponokat és kondicionálókat mindennapos használatra terveztük, kihagytuk belőlük az összes olyan vegyi anyagot, amelyek nem szükségesek a kívánt hatás eléréséhez. A ftalátokat, az SLS-t, a triklozánt és a parabeneket olyan Ausztráliában honos növényi kivonatokkal helyettesítettük, amelyek segítségével a haj egészséges, ragyogó és tápanyagokban gazdag lesz. Az összes O&M sampon és kondicionáló használható festett hajra is, valamint UV szűrőt tartalmaznak a festett haj színének megóvása érdekében.

Ígéretet tettünk neked. Az O&M termékek biztonságosan használhatók festett hajon, érzékeny bőrön, és mentesek a következőktől: szulfátok, MIT, parabének, triklozán, propilénglikol, ftalátok és glutén.

Az O&M által kifejlesztett adalék bio kókuszdió- és bio makadámiaolaj természetes keveréke, amely elsősorban védi a hajat és elősegíti annak helyreállítását, miközben fényes és csomómentes marad. A Quandong egy természetes eredetű ausztrál sivatagi növényi kivonat, magas C-vitaminban, fehérjékben és esszenciális zsírsavakban. Egészséges és táplált állapotban tartja a hajat. A Desert Lime egy természetes antioxidáns, amely segít a szabad gyökök elleni küzdelemben és megakadályozza a korai öregedést. A shea vaj egy természetes vaj, amelyet a haj lágyítására és hidratálására terveztek. Az édes mandulaolaj E-vitaminban gazdag természetes olaj, amely ragyogóvá teszi és segíti megóvni a hajat göndörödéstől.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház