Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Seven day miracle- intenzív hidratáló maszk sérült hajra 1000 ml.

19.490 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
HC-SDML
Rövid leírás:

Intenzív hidratáló maszk sérült hajra. A Seven Day Miracle minden hajtípust mélyen hidratál az organikus kókuszolaj és makadámiaolaj keverékének segítségével. A festett és sérült hajat göndörödésmentessé, puhává és selymesen simává varázsolja.

Mivel az Original&Mineral samponokat és kondicionálókat mindennapos használatra terveztük, kihagytuk belőlük az összes olyan vegyi anyagot, amelyek nem szükségesek a kívánt hatás eléréséhez. A ftalátokat, az SLS-t, a triklozánt és a parabeneket olyan Ausztráliában honos növényi kivonatokkal helyettesítettük, amelyek segítségével a haj egészséges, ragyogó és tápanyagokban gazdag lesz. Az összes O&M sampon és kondicionáló használható festett hajra is, valamint UV szűrőt tartalmaznak a festett haj színének megóvása érdekében.

1000 ml.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Ígéretet tettünk neked. Az O&M termékek biztonságosan használhatók festett hajon, érzékeny bőrön, és mentesek a következőktől: szulfátok, MIT, parabének, triklozán, propilénglikol, ftalátok és glutén.

Az O&M által kifejlesztett adalék bio kókuszdió- és bio makadámiaolaj természetes keveréke, amely elsősorban védi a hajat és elősegíti annak helyreállítását, miközben fényes és csomómentes marad. A Quandong egy természetes eredetű ausztrál sivatagi növényi kivonat, magas C-vitaminban, fehérjékben és esszenciális zsírsavakban. Egészséges és táplált állapotban tartja a hajat. A Desert Lime egy természetes antioxidáns, amely segít a szabad gyökök elleni küzdelemben és megakadályozza a korai öregedést. A shea vaj egy természetes vaj, amelyet a haj lágyítására és hidratálására terveztek. Az édes mandulaolaj E-vitaminban gazdag természetes olaj, amely segít megóvni a hajat göndörödéstől és zsírosodástól.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház