Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.386.725 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Fine Intellect- tömegnövelő kondicionáló 1000 ml.

16.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
HC-FICL
Rövid leírás:

Feldúsítja a vékony, töredezett hajat a keratin jótékony rekonstrukciós tulajdonságaival. Segít teltebbé tenni a hajat, miközben megvédi azt oxidációtól és a napsugárzástól.

Mivel az Original&Mineral samponokat és kondicionálókat mindennapos használatra terveztük, kihagytuk belőlük az összes olyan vegyi anyagot, amelyek nem szükségesek a kívánt hatás eléréséhez. A ftalátokat, az SLS-t, a triklozánt és a parabeneket olyan Ausztráliában honos növényi kivonatokkal helyettesítettük, amelyek segítségével a haj egészséges, ragyogó és tápanyagokban gazdag lesz. Az összes O&M sampon és kondicionáló használható festett hajra is, valamint UV szűrőt tartalmaznak a festett haj színének megóvása érdekében.

Az összes O&M kondicionáló Ausztráliában őshonos növények kivonatával készült és UV szűrőt tartalmaz a festett haj megóvásának érdekében.

1000 ml.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

A Lilly Pilly egy őshonos ausztrál növényi kivonat, amely nagyon magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, amely természetes kollagénként működik és dúsítja a hajat. A Davidson Plum az ausztrál esőerdőből származó természetes növényi kivonat, amely segít megvédeni a hajat az oxidációtól és a napsugárzástól. Keratin erősítésére, újjáépítésére és simítására. A Coco-Caprylate egy kókuszdióolajból származó hidratáló, amely simaságot és fényt ad.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház