Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Know knott- gubancolódásgátlós kondicionáló spray 250 ml.

7.690 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-KKR
Rövid leírás:

Termék leírás

Kerülje el a gubancokat ezzel a tápláló, hajon hagyható kezeléssel, amely az O&M által kifejlesztett organikus kókuszolaj és makadámiaolaj keverékét tartalmazza. Az őshonos ausztrál sivatagi kivonatok hidratálják a hajat, fényessé és csomómentessé téve azt.

250 ml.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Összetevők

Az O&M által kifejlesztett egyedi bio kókuszdió- és bio makadámiaolajok természetes keverékét tartalmazza, amely elősegíti a haj helyreállítását, miközben védi azt és fényessé és csomómentessé teszi. A Quandong egy természetes eredetű ausztrál sivatagi növényi kivonat, magas C-vitaminban, fehérjékben és esszenciális zsírsavakban mely egészséges és táplált állapotban tartja a hajat. A Desert Lime egy természetes antioxidáns, amely segít a szabad gyökök elleni küzdelemben és megakadályozza a korai öregedést. A Pro-Vitamin B5 megvédi a festett hajat az UV-sugárzástól, hogy megvédje a színfakulást.

Az O&M Know Knott Conditioning Detangler egy kondicionáló szőrtelenítő spray, amely megszabadítja a hajat a káros vicsorgástól és csomóktól. Az ultrahidratáló formula a tápláló ausztrál őslakosok uniójával keveredik – a makadámia- és az argánolajok regenerálják a hajat, hogy megvédjék azt, fényes és csomómentes maradjon, készen áll a formázásra.

  •  
    Ausztrál gyártmány
  •  
    Cruelty Free
  •  
    Szulfát mentes
  •  
    Vegán
  •  
    Alkohol mentes
  •  
    Parabénmetes
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház