Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.681.632 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

O&M Dry Queen-száraz sampon 300 ml.

8.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ST-DRYQUEEN
Rövid leírás:

Termék leírás

Az azonnali, tisztább, teltebb hajtövekért. Az O&M Dry Queen – száraz sampon egy rizskeményítővel porított száraz hajtisztító, amely eltávolítja a nem kívánt szenneyződéseket a hajról. A Lilly Pilly segít a természetes textúra és testesség elérésében. Bazsarózsával fűszerezve, csak rázza fel, fújja be, masszírozza be és fésülje át.

300ml.

Fodrászként érdeklődjön a szakmai árakról.

Termékleírás

Összetevők

A Lilly Pilly egy ausztrál őshonos növényi kivonat összetevő, amely nagyon magas C-vitamin-tartalmú, és természetes kollagénként hat, ami feltölti a hajat. A Quandong egy természetes eredetű ausztrál sivatagi növényi kivonat, amely magas C-vitamin-, fehérje- és esszenciális zsírsav tartalma révén egészségesen és tápláltan tartja a hajat. Az Oryza Sativa (rizs) keményítő egy természetes eredetű összetevő, amely felszívja az olajat. Azonnali tisztító hatást biztosít, és növeli a volument.

Bután, propán, izobután, alkohol denát, Oryza Sativa (rizs) keményítő, Santalum Acuminatum (Quandong) gyümölcskivonat, Syzygium Leuhmannii (Lilli Pilli/Riberry) gyümölcskivonat, glicerin, Aqua, Disteardimonium Hectorite, szilícium-dioxid, cetrimonium-klorid, nátrium-benzoát, parfüm, benzil-szalicilát, alfa-izometil-ionon.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház