Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

DCM hajpakolások 500 ml.

1.970 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
dcmhp500
Rövid leírás:

DCM 500 ml. hajpakolások:

 

- Festett hajra,

- Száraz hajra,

- Göndör hajra,

Termékleírás

 

DCM - Specifikus pakolás festett hajra

Védi a festett hajat és segíti a hajszín tartósságát, rendkívül lággyá és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, óvja a hajszálakat.
Összetétele teljesen parabén- és színezékmentes, Babassu olajjal, afrikai Majomkenyérfa (Baobabfa) kivonattal, E-vitaminnal és B5 pro-vitaminnal gazdagítva.
Az avokádó olaj erős antioxidáns hatással bír azon felül, hogy mélyen hidratál és fényt ad a hajnak a gyökerétől a hajvégekig, erősítve és serkentve a növekedését. A Babassu olaj egy hidratáló olaj, mely a Brazíliában honos Babassu pálma magjából készül. Rendkívüli hidratáló képességgel bír. Laurinsavat és mirisztin savat tartalmaz, melyek a hajra optimális hatással bírnak. A zöld tea kinonat vitaminokban és nyomelemekben különösen gazdag, nyugtató hatást gyakorol a fejbőrre és a hajra. Kimondottan javasolt gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató. Az afrikai majomkenyérfa úgy ismert, mint az élet fája, többszörös jótékony hatással bír. Esszenciális zsírsavakban, E- és C-vitaminban, linol- és oleinsavban gazdag.

500ml


Összetevők: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Linum Usitassimum (Linseed) Seed Oil, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Sodium PCA, Sodium Lactate, Glycerin, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-7, Behentrimonium Chloride, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Linalool

 

DCM - Specifikus pakolás göndör és hullámos hajra

Mélyen hidratál, a haj szerkezetét táplálja, könnyű kifésülhetőséget és csillogást biztosít, rendezett és szabályos göndör fürtöket kölcsönöz.
Összetétele teljesen parabén- és színezékmentes. Bambusz kivonattal, Moringa (Csodafa) mag kivonattal és B5 pro-vitaminnal gazdagítva.
A lenolaj újjáépítő tulajdonsággal bír, erősít, táplál és ápolja a göndör hajat. A bambusz kivonat kifejezetten ajánlott a göndör és hullámos haj kezelésére, kiváló újjáalkotója a haj szerkezetének azon felül, hogy faggyúnormalizáló, kiegyensúlyozó és tápláló tulajdonsága is van. A Moringa Oleifera (Csodafa) a Himaláján őshonos fa, nagyszerű tulajdonságai miatt az egész világon ismert. Több vitamint (A, C, E és B), ásványi sókat (magas dózisban káliumot), aminosavakat és antioxidánsokat tartalmaz.


500ml

Összetevők: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Sodium Cocoyl Hydrolized Wheat Protein, Hydrolized Silk, Simmondsia Chinensis (Jojojba) Seed Oil, Glycerin, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-7, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone

 

DCM - Specifikus pakolás száraz, sérült hajra

Gubanctalanítja, hidratálja és táplálja a hajat, mely erős és életteli marad, intenzíven táplálja a nagyon száraz és fénytelen hajat. Mélyen táplálja, puhává és könnyen kifésülhetővé teszi azt.
Összetétele teljesen parabén és színezékmentes, Golgotavirág olajjal, hibiszkusz mag kivonattal és B5 pro-vitaminnal gazdagítva.
A golgotavirág olaj egy növényi olaj az amazóniai erdőkből, mely a nagyon károsodott haj kezelésére, különösen a haj dehidratáltságának leküzdésére ajánlott. Az omega 3, 6 és 7 zsírsavas összetételének köszönhetően mély hidratáltságot és tápláltságot nyújt. A hibiszkusz mag kivonat Ázsia mérsékelt égövi területeiről származik és az ősidők óta használják a hajnövekedés ingerlésére, megelőzve a hajhullást. Kifejezetten ajánlott törékeny és száraz haj esetén, mert különösen hatékony fényesítő, erősítő és lágyító tulajdonsága van.

500ml


Összetevők: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Nelumbo Nucifera Root Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Arctium Lappa Root Extract, Glycerin, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-7, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház