Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

DCM STYLING - Hajlakk extra erős 500ml

2.270 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
981782
Rövid leírás:

DCM extra erős hajlakk

A DCM extra erős lakk optimális fixálást biztosít, megvédve a hajat a nedvességtől. Volument ad és formáz egy rugalmas, könnyed réteget képezve. Nem nehezíti el a hajat.
A termék teljesen parabén-, színezék-, szilikon-, és ásványolaj-mentes. Zöld tea és selyem fehérje kivonattal gazdagítva.
Használata: Kb. 30 cm távolságból fújd rá a száraz hajra, a kívánt hatás elérése érdekében.
Professzionális használatra.
FIGYELEM: RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL! A flakonban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás! Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni! Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem! Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne permetezze a szembe, gyulladt bőrfelületre, szándékosan ne lélegezze be! Ne használja a terméket a rendeltetésétől eltérő célra! Ne használja zárt térben!

500ml

Termékleírás

Összetevők: Aqua/Water, Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Aminoethyl Propanol, Octylacrylamide/Acrylates/Butyl-Aminoethyl Methacrylate Copolymer, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Parfum/Fragrance, Hydrolyzed Silk Protein, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház