Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 314.966 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Redist hajparfüm és hajfény 50 ml.

3.890 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
hajparfum123
Rövid leírás:

 

1, PINK SUGAR Tökéletes illatú haj. Ez a termék, amely minden környezetben magára vonja a figyelmet azzal, hogy szinte irizáló parfümhatást ad a hajának, a Redist egyik legszembetűnőbb terméke. Ez a speciálisan kifejlesztett formulájának köszönhetően nagyon sikeres szerkezetű parfüm olyan ellenálló képességgel rendelkezik, amely hosszú ideig képes hatni a hajára. Ily módon bármikor és bárhol felhívhatja a figyelmet. Formula puha hajért. Nagyon könnyen használható hajat kínál, mivel minden egyes használatnál puha haj lesz. Speciálisan kifejlesztett szerkezetének köszönhetően puhává varázsolja a hajat. Így minden érintést élvezhet. Minden hajtípusra alkalmas. A terméket úgy gyártották, hogy minden hajtípuson kényelmesen használható legyen. Minden hajtípusra alkalmas formulájának köszönhetően biztonságosan használható. Csodálatos hajfényt ad a hajnak, viszont nem nehezíti el.

50 ml.

 

2, LOVE GARDEN Tökéletes illatú haj. Ez a termék, amely minden környezetben magára vonja a figyelmet azzal, hogy szinte irizáló parfümhatást ad a hajának, a Redist egyik legszembetűnőbb terméke. Ez a speciálisan kifejlesztett formulájának köszönhetően nagyon sikeres szerkezetű parfüm olyan ellenálló képességgel rendelkezik, amely hosszú ideig képes hatni a hajára. Ily módon bármikor és bárhol felhívhatja a figyelmet. Formula puha hajért. Nagyon könnyen használható hajat kínál, mivel minden egyes használatnál puha haj lesz. Speciálisan kifejlesztett szerkezetének köszönhetően puhává varázsolja a hajat. Így minden érintést élvezhet. Minden hajtípusra alkalmas. A terméket úgy gyártották, hogy minden hajtípuson kényelmesen használható legyen. Minden hajtípusra alkalmas formulájának köszönhetően biztonságosan használható.

Biztonsági figyelmeztetés
Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, bő vízzel öblítse ki. Napfénytől és hőtől távol tartandó. Gyermekek elől elzárva tartandó. Csak külsőleg. Nem iható.

Csodálatos hajfényt ad a hajnak, viszont nem nehezíti el.

50 ml.

3, SWEET SPICE Biztosítja, hogy haja csodálatos illatú legyen, és finom fényt ad a hajnak.
Egyedülálló, tartós illatot kölcsönöz a hajnak – semlegesíti a kellemetlen szagokat, mint például: vegyszerek, dohánycigaretta szagok, zsír és főzés utáni szagok.
Nem nehezíti el a hajat - keleti-gyümölcsös illattal - testpermetként is használható.
Nemcsak klasszikus illata, hanem a speciális formulája is, ennek megfelelően kialakított hajszerkezete extra ápolást biztosít az extra komplex vitaminoknak köszönhetően, és még lenyűgözőbb megjelenést tesz lehetővé.
Alkalmazás: permetezze egyenletesen a nedves vagy száraz hajba, vagy dolgozza el a haj hosszát és hajvégét kézzel – ne öblítse le.

Csodálatos hajfényt ad a hajnak, viszont nem nehezíti el.

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház