Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Redist silver színvédős hajsampon 500 ml.

3.890 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
852280040121009
Rövid leírás:

"Redist No Yellow sampon - Anti-Yellow  sampon szürke, extrémen világosított vagy szőkített hajra alkalmas, lila pigmentet tartalmaz, amely lágyítja a nem kívánt sárga tükröződéseket az ősz hajon, a világosszőke színeken és a tincseken. Sárga hatású sampon tónusok a kiemelt és elszíneződött haj csökkenti az összes sárga tónusú visszaverődést az ősz hajon, tiszta fehér hatás érhető el.Ideális szürke, nagyon világos vagy szőkített hajra A Redist No Yellow samponnal eltávolíthatod a festett, szőkített és kiemelt hajat a zavaró sárga tónusoktól . A No Yellow sorozat hajmosószere gyengéden tisztítja a haját, és megbízhatóan csökkenti a sárga tónus tükröződését a lila pigmentekkel.Kiemeli, a szőke és ősz haj minden mosás után enyhe ezüstös fényt kap. Az ősz hajra a sampon még egy tiszta fehér hatás.A tápláló összetevőknek köszönhetően a fejbőr nem irritálódik és nem szárad ki hajmosás közben.Használati tippek: egy kis mennyiségű no sárga sampont a nedves hajba masszírozzuk és habosítjuk. Ezután kb. 3-5 percig maradjon a hajon, hogy kifejtse hatását. Az expozíciós idő letelte után a sampont kiöblítjük, és a folyamatot szükség esetén megismételjük. Az első használat után a haj lényegesen ragyogóbb, a sárga árnyalat pedig eltűnt. A tökéletes ápoló és befejező sorozat - divatos, fiatalos és intenzív ápolás. A termék iránti szenvedély, a folyamatos kutatási és fejlesztési tevékenység, valamint a divatos arculatok teszik a REDIST-REDONE-t technológiailag fejlett termékcsaládgá, amely teljes mértékben a haj ápolásának és szépségének szentelt.


Használati utasítás: Vigye fel a sampont a nedves hajra, majd hagyja habosodni. Miután kb. 3-5 perc expozíciós idő, alaposan öblítse le a hajat.

Biztonsági figyelmeztetés
Csak külső használatra, gyermekektől elzárva tartandó

500 ml.

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház