Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 314.966 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Redist fokhagymás hajsampon 1000 ml.

3.890 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
852280040121010
Rövid leírás:

Intenzív helyreállító fokhagymás sampon: A haj tövétől a hajvégekig átstrukturálódik és helyreáll – a sima, súlytalan érzetű hajért. Tápanyagokkal látja el az erősen sérült és száraz hajat.
Hidratáló és szagsemleges: a helyreállító, fokhagymás sampon a töredezett hajvégek kezelésére hidratálja a hajat, és intenzíven táplálja a száraz és törékeny hajat. Simábbá és fényesebbé teszi a hajat.
Nem nehezíti el a hajat, és parabének, szulfát vagy alkohol nélkül helyreállítja. Fokhagymás női és férfi hajápoló, hajtöredezés elleni hajkrém a természetes fürtökért, volumenért és fényért is, akárcsak a fodrászszalonban.
Szagtalan hajsampon fekete fokhagyma olajjal, minden hajtípusra alkalmas. A fokhagymaolaj erős hajszerkezetet biztosít. Nedvességet és természetes fényt ad a hajnak. Helyreállítja a sérült hajat és egészséges hajat biztosít.
Hajhullás elleni küzdelem – megállítja a hajhullást: Férfiaknál és nőknél segít a hajhullás megfékezésében. Elősegíti a hajnövekedést, megakadályozza a hajhullást és erősíti a tüszőket.

1000 ml.

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház