Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Raywell direkt pigment peroxidmentes hajszínezők

4.600 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
r3452114
Rövid leírás:

RAYWELL LEGÚJABB GÉL ÁLLAGÚ DIREKT PIGMENTJE 16 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNNEL! A SZÍNEZŐ TARTÓSSÁGA 6-8 MOSÁS! KISZERELÉS 150 ML

A Raywell Direkt Pigment, gyönyörű élénk színű pigmenteket tartalmazó gélkrém, mely anélkül képes színezni a hajat, hogy károsítaná azt. Ez a gélkrém oxidálószer mentes, így a pigmentek nem jutnak be a haj belsejébe. Nem nyitja a haj szerkezetét, így a hajszál egészséges marad, nem roncsolódik, mint a hagyományos hajfestékeknél, ahol lúgos kémhatás jön létre a hajfestés során. A termék kifejezetten savas kémhatású, tehát zárja a haj kutikuláit, ezzel is elősegítve a haj egészségének fenntartását. A savas kémhatás, a (az előbb említett lúgos kémhatású hajfestékekkel ellentétben), zárja a haj kutikuláit, így az hidratált marad, nem szárad ki és nem törik le.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VsQVczHiV28

Termékleírás

A direkt pigmentek, mint ahogy a nevéből is kiderül, közvetlenül a hajszálak külsején tapadnak meg, így létrehozva a kívánt hajszínt. A gélkrémet nem szükséges keverni más termékekkel, önmagában használható. Oxidálószer mentes! A különböző színek keverhetőek is, valamint hozzá keverhető a hagyományos hajfestékhez, hogy még egyedibb és élénkebb színt hozzunk létre.

A gélkrém kondicionáló tulajdonságát a hozzá adott Argán olajnak, illetve Keratinnak köszönheti.

Argán olaj: Helyreállítja a töredezett hajvégeket, puhábbá és selymesebbé varázsolja a hajat, segíti a haj növekedését, valamint védi a káros környezeti hatásoktól.

Keratin: Egészen a haj legbelső szerkezetéből kiindulva építi vissza a hajszálak fehérje szerkezetét, hogy újra rugalmas, fényes és káprázatos hajkoronát kapjunk. Helyreállítja a legsérültebb hajszerkezetet is.

A direkt pigment gélkrém tartóssága: 3 hét (6-9 mosás, de ez függ a haj állapotától is, illetve a felhasználási módszertől is)

17 gyönyörű szín közül válogathatunk! A direkt pigment gélkrémet 80%-os száraz hajon alkalmazzuk, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. A gélkrém használata előtt egy savas kémhatású samponnal javasolt megmosni a hajat, valamint a termék használata után, javasolt a szulfát- és parabénmentes sampon és kondicionáló használata. Erre a célra tökéletes szolgálatot nyújtanak a Raywell BIO samponjai és kondicionálói.

 

Többféle alkalmazási módszer közül választhatunk:

  1. Szőkített hajon (9/10 árnyalat)

A legtökéletesebb színt a szőkített hajon érhetjük el. Mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal. Tökéletes választás a Raywell BIO termékei, melyek savas kémhatásúak, szulfát- és parabénmentesek. 80%-os száraz hajon alkalmazzuk a gélkrémet, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. Egyenletesen oszlassuk el a gélkrémet, ecset, illetve fésű segítségével, majd hagyjuk hatni a kívánt ideig. Végezetül alaposan öblítsük ki és mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal, amely szulfát- és parabénmentes!

-10perc hatóidővel a haj pasztell tónust kap

-20perc hatóidővel erősen pigmentált hajszínt kapunk. Hajszárírtó vagy búra használatával, a hatóidő lerövidíthető 20 percről 12 percre.

 

  1. Hajszín megerősítése, vagy újrapigmentálása két alkalmazás között (természetes vagy festett hajra)

Mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal. Tökéletes választás a Raywell BIO termékei, melyek savas kémhatásúak, szulfát- parabénmentesek. 80%-os száraz hajon alkalmazzuk a gélkrémet, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. Egyenletesen oszlassuk el a gélkrémet, ecset, illetve fésű segítségével, majd hagyjuk hatni a kívánt ideig. Végezetül alaposan öblítsük ki és mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal, amely szulfát- és parabénmentes!

Hatóidő: 10 perc, mely 8 percre lerövidíthető hajszárító vagy búra használatával.

Tartóssága ebben az esetben 2 hét!

 

  1. Előpigmentálás

Száraz hajra kenjük a gélkrémet, majd folytassuk a hajfestést a szokásos módon.

Kiszerelés: 150ml

17 féle gyönyörű élénk szín közül választhatunk:

-Fekete

-Ibolya

-Ciklámen

-Rézvörös

-Rózsaszín

-Cseresznye

-Narancs

-Réz

-Világos barna

-Bézsszőke

-Barna

-Csokoládé

-Kávé

-Kék

-Zöld

-Sárga

 

 

 
 
 
 
 
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház