Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva Nuova Fibra haújjáépítő sampon 250 ml.

Eredeti ár: 6.990 Ft
Akciós ár: 6.190 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
95554
Rövid leírás:

Nuova Fibra hajújjáépítő sampon – Kemon Actyva 250 ml

Az érzékenységi faktorok és a fizikai károsító tényezők (fény, só, klór, szennyeződés) mechanikus sérülések (gyakori mosás agresszív mosószerekkel, dörzsölés, fésülködés, hajszárító vagy vasaló rendszeres használata) és kémiai sérülések (túlzott gyakorisággal ismételt festő, szőkítő és dauer termékek használata) mind kiválthatnak progresszív változást a haj rétegeiben, ennek következtében a teljes kapilláris szerkezet meggyengülhet. A Nouva Fibra termékcsaládot kimondottan az érzékeny, sérült és törékeny hajak igényeire hoztuk létre. Egységessé varázsolja a haj hosszát, visszaadja erejét, tömörségét és ellenállóvá teszi.

Nuova Fibra hajújjáépítő sampon – Kemon Actyva 250 ml

Bond  Creator Complex (BCC) tartalmú hajszerkezet újjáépítő sampon. Miközben tisztítja a hajat, segít újjáépíteni a sérült és roncsolt hajszerkezetet. Visszaadja a hajnak eredeti szépségét és erejét, a haj dús és lágy tapintású lesz.

Használata:

Mossa meg a hajat Nuova fibra samponnal. Törölje meg alaposan, távolítsa el a felesleges vizet.

  1. Nuova Fibra Szérum elkészítése és felvitele: Alaposan rázza fel a szérumot, majd öntse a 30ml-es flakon tartalmát egy tálba. Ecsettel oszlassa el a terméket tincsről tincsre a haj hosszán és a hajvégeken. (30ml egy közepes hosszúságú és közepesen vastag szálú hajra elegendő. Hosszabb és vastagabb haj esetén növelje a mennyiséget amíg a haj fel nem szívja.)
  2. A Nuova Fibra Szérum hatóideje: fedjük le sapkával és hagyjuk hatni 15 percig.
  3. Nouova Fibra Maszk alkalmazása: Öntsön ki 30 gramm maszkot egy tálba, majd a 30 gramm maszkot vigyen fel a hajra egy ecset segítségével anélkül, hogy a Nuosva Fibra Szérumot löblítette volna.
  4. A Nuova Fibra Maszk hatóideje és az öbítés: Hagyja hatni 5 percig, majd alaposan öblítse le.
  5. Nuova Fibra krém felvitele: Vigyen fel 1 pumpányi mennyiségű Nuova Fibra Krémet a haj hosszára és végeire. Fésülje át, így oszlassa el a terméket. a hajon.
  6. Befejezés: szárítsa meg a szokásos módon.
Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház