Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 314.966 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva Brillante anti-yellow booster 50 ml.

Eredeti ár: 7.990 Ft
Akciós ár: 6.290 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
59644854
Rövid leírás:

KEMON colore brillante Anti-Yellow BOOSTER 50 ml

A világos haj érzékeny, különleges gondozást és odafigyelést igényel. A festett, szőkített vagy természetesen ősz hajban gyakran felfedezhető sárga tónus, ami tompává teszi a színt. A külső környezeti tényezők, például a szmog és a légszennyezettség is előidézheti a haj sárgulását és opálossá válását, továbbá az UV sugárzás hozzájárul a hajszálak károsodásához és gyengüléséhez.

A világos haj ápolására az ACTYVA brand a COLORE BRILLANTE ANTI-YELLOW termékeket ajánlja. Ezeket a termékeket kifejezetten azért hozták létre, hogy eltávolítsák a nem kívánt sárga árnyalatokat a világos hajból. A hajnak hideg árnyalatot adnak, tartós ragyogást, rugalmasságot, erőt, lágyságot és selymességet.

Restrukturáló kezelés, amely táplálja és védi a hajszálakat, tartósan fényt biztosít és megszünteti a nem kívánt sárga árnyalatokat. Rugalmasságot és selymes tapintást kölcsönöz a hajnak.

Keverjen össze 5-8 pumpálásnyi terméket 15 ml a hajtípusnak leginkább megfelelő Actyva maszkkal, az elérni kívánt anti-yellow hatásnak és a kiindulási árnyalatnak megfelelően. Viseljen védőkesztyűt. Vigye fel a megmosott és törülköző száraz haj hosszára és a hajvégekre, hagyja hatni 3 percig majd, öblítse le.

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház