Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva Color Brillante Anti-yellow sampon 250 ml.

Eredeti ár: 7.990 Ft
Akciós ár: 7.290 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
c766956
Rövid leírás:

Revitalizálja, táplálja és erősíti a hajat, miközben tisztít, fényt és hűvös tónust ad. Rugalmassá és selymesen puhává varázsolja a hajat.

 

TERMÉK LEÍRÁSA NEUTRALIZÁLÓ SAMPON SZŐKE HAJRA

AKemon Actyva Colore Brillante Anti-Yellow Shampoo egy rendkívül hatékony semlegesítő sampon, amelynek fő célja a nem kívánt sárga árnyalatok eltávolítása a szőke hajból. Ideális azok számára, akik egyedi és kifinomult megoldást keresnek szőke hajuk szépségének és fényének megőrzésére. Precíz és minőségi összetevőkkel készült, így védelmet, táplálást és hidratálást biztosít a szőkített hajnak anélkül, hogy elnehezítené azt.

Aktív összetevők:

  • Ibolya pigmentek: hatékonyan semlegesítik a nem kívánt sárga árnyalatokat és visszaállítják a szőke haj szépségét és fényét.
  • Panthenol: Intenzív hidratálást biztosít, erősíti a hajat és fényt ad.
  • Fehérjék.
  • E-vitamin: Védő és antioxidáns tulajdonságai segítenek megvédeni a hajat a külső agresszoroktól.

Effects:

  • A sárga tónusok semlegesítése.
  • Intenzív hidratálás.
  • Regeneráció és védelem.
  • Fényesség és erősség: A haj természetes fényt kap, erősebb és jobban védett a külső hatásoktól.

Alkalmas a következőkhöz:

  • Ez a semlegesítő sampon alkalmas mindenkinek, akinek szőke, szőkített, fehér vagy szürke haja van, és aki szeretné eltüntetni a nem kívánt sárga árnyalatokat. Rendszeres használatra és minden hajtípusra alkalmas, beleértve a festett, kiemelt és szőkített hajat is.

Használat: A hajszálakra való tekintettel a hajszálakra is ajánlott:

  • Vigyen fel megfelelő mennyiségű sampont a nedves hajra, és masszírozza, amíg habot nem képez. Alaposan öblítse ki. Az optimális eredmény érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen és a Kemon Actyva Colore Brillante termékcsalád más termékeivel kombinálva használja.

AKemon Actyva Colore Brillante Anti-Yellow sampon tökéletes partner mindazok számára, akik szeretnék tökéletes állapotban tartani szőke hajukat és megszabadulni a nem kívánt sárga árnyalatoktól. Egyedülálló formulája olyan aktív összetevőkkel, mint az ibolya pigmentek, a panthenol, a fehérjék és az E-vitamin biztosítja, hogy a haj visszanyeri szépségét, fényét és egészséges kinézetét. A sampon rendszeres használatával szőke haja táplált, hidratált és védett lesz a károsodástól és a külső agresszoroktól, miközben megőrzi ideális színét és tónusát.

 

 
Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház