Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva Nutrizione hydrating milk 125 ml.

Eredeti ár: 5.990 Ft
Akciós ár: 5.190 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
5548545
Rövid leírás:
A termék leírása:

Hidratáló Hajtej az Azonnali Táplálásért - Kemon Actyva Nutrizione Hydrating Milk, 125 ml:személyre szabott táplálás a száraz hajhoz, amelynek puhának, fényesnek és könnyen fésülhetőnek kell lennie. Az Actyva a Nutrizione termékcsaládot kínálja, technológiailag fejlett alapanyagok és természetes eredetű funkcionális összetevők kifinomult kombinációját, amelyek minden hajtípus számára helyreállítják a tápanyag egyensúlyt.

Kemon Actyva Nutrizione Hydrating hidratáló hajtej - kezelés a haj gyors táplálásáért, öblítés nélküli. Azonnali és fókuszált táplálást biztosít a hajhossz legérzékenyebb területein. Könnyebben kibonthatóvá és fésülhetővé teszi a hajat a szárítás során. Rugalmasságot, ragyogást és hosszan tartó kiszáradás elleni védelmet ad.

Termékleírás

Fő összetevők: olívaolajból származó lipidek, zabfehérjék, hidratáló, szerkezet átalakító, bőrpuhító hatóanyagok, amelyek fokozzák a fényt és antisztatikus hatásúak.

Professzionális termék. A Kemon professzionális kozmetikumok neves olasz márkája, amelynek története 1959-ig nyúlik vissza. A Kemon termékek intelligens keveréke a tudománynak és a természetnek, rengeteg természetes összetevővel, amelyek biogazdálkodásból származnak. A fenntarthatóság és a környezetvédelem olyan alapelvek, amelyek a Kemon tevékenységét vezérlik. A Kemon Actyva termékek Icea Vegan tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az Actyva márka egy nagyon speciális termékpalettát képvisel, amely minden igényt kielégítő módon szegmentál. A természetes szövetségesek és a tudományos kutatás közötti egyensúly az, ami ad értéket a kozmetikai összetevőknek, amelyek viszont dúsított, kreatívan adagolt és kiegyensúlyozott tökéletes és hihetetlenül hatékony formulákban találhatók. Az Actyva három alapelven alapul: átláthatóság minden felhasználó felé, tanúsított Green&Clean formulák, valamint biztonság és fenntarthatóság a környezet és a fogyasztók számára.

Használat: Permetezzen a frissen mosott és törölközőszáraz hajra a hajhosszakra és hajvégekre, majd fésülje át, oszlassa el és formázza a szokásos módon.
A termék optimális mennyisége a haj hosszától, vastagságától, valamint a szárazság vagy érzékenység mértékétől függően változik.

Hajtípus: Száraz.

Előnyök: Hidratálás.

Mennyiség: 125 ml.

Gyártó: Kemon

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház