Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva equilibrio koncentrátum 50ml.

Eredeti ár: 20.990 Ft
Akciós ár: 17.890 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
343277
Rövid leírás:

KIEGYENSÚLYOZÓ KONCENTRÁTUM TÚLZOTT FAGGYÚKIVÁLASZTÁSÚ FEJBŐRRE.

Lótuszvirág kivonattal dúsított formula, innovatív funkcionális összetevő a kozmetika világában, képes a faggyútermelés csökkentésére. Rendszeres használata segít csökkenteni a túlzott faggyúkiválasztással járó kellemetlenségeket és helyreállítja a hidrolipid köpeny egyensúlyát.

Samponos hajmosás után keverjen össze 30 ml gélt 1,5 ml koncentrátummal. Oszlassa el a fejbőrön sugár irányú leválasztásokkal haladva. Masszírozza be és hagyja hatni 5 percig, majd öblítse le.

 Abban az esetben, ha a „túlzott faggyúszekrécióval rendelkező fejbőr” mellett más fejbőr anomália is van, tehát egy másodlagos fejbőrrendelleneséggel is számolnunk kell akkor lehetőség van az Equilibrio koncentrátumot más koncentrátummal keverni úgy, hogy összmennyiség 1,5 ml legyen:
• keverje össze a Benessere koncentrátummal, hogy növelje a kezelés nyugtató és gyulladáscsökkentő hatását

50ml.

Termékleírás

SPECIFICI EQUILIBRIO FEJBŐR RITUÁLÉ

 


1. alkalmazás

Az Equilibrio samponos hajmosás után keverjen össze 30 ml Cute Sana Bázis Gélt 1,5 ml Equilibrio koncentrátummal.





2. felvitel



Ecset segítségével vigye fel a fejbőrre sugár irányú leválasztásokkal. Körkörös mozdulatokkal oszlassa el, amíg a fejbőr teljes felületét teljesen be nem fedi a termék.






3. egyensúly masszázs


Nyitott tenyérrel, lágy mozdulatokkal az ujjbegyei segítségével masszírozza be a terméket a haj növésvonalától a fejtető felé. Először az oldalsó részeken, majd a fej elülső és hátsó részén. Minden mozdulatsort így zárjon: összezárt tenyérrel laposan az oldalaktól húzza fel kezét a fejtető felé haladva, enyhe nyomást kifejtve.






4. hatóidő és befejezés


Hagyja hatni 5 percig, emulgeálja és alaposan öblítse le. Folytassa a frizurakészítést a szokásos módon.



Kemon

benessere




Az arc vagy a test bőréhez hasonlóan kialakulhat a fejbőr túlzott érzékenysége is, ami kellemetlen érzést okoz. Ennek az anomáliának a fő okai között szerepel a környezetszennyezés, a stressz, de a helytelen étkezési szokások és a túl agresszív fodrász-kozmetikai termékek is. A viszkető érzés gyakran bőrpírral társul és kellemetlen érzést jelent, ha megérintjük a fejbőrt.

A fejbőr száraz és feszülő lehet hiszen hiányzik a hidratáltság és a zsíros alkotóelemek.

Ez irritáltságot, hámlást és kényelmetlen fájó érzést okozhat.

DIAGNÓZIS

Érzékeny fejbőr, Száraz / feszülő és érzékeny fejbőr.

CÉL

Érzékeny fejbőr: a kezeléstől egyből jobb érzése legyen a fejbőrnek. Nyugtassa és tartsa fenn folyamatosan a fejbőr normál állapotát és jó közérzetét.
Száraz / feszülő és érzékeny fejbőr: hidratálja és nyugtassa a fejbőrt és fokozatosan normalizálja a megfelelő hidratáltsági szintet és tartsa fenn a fejbőr jó közérzetét.

Kulcsfontosságú összetevők

Velian Complex és kamilla kivonat, búzavirág, hárs,
körömvirág és hypericum; bergamott esszencia, levendula, citrom és muskátli

hidratáló és normalizáló hatóanyagok






 

A DERMATOLÓGIAI VIZSGÁLATOK EREDMÉNYEI ÉS A TERMÉK HATÉKONYSÁGA

 

A Benessere kezelés hatékonyságának bizonyítására független külső laboratóriumot kértünk fel, a tudományos teszteket ők végezték. Eredményeik alapján, amelyben a teljes kozmetikai kezelés (sampon, gél és koncentrátum együttes használata) bőrgyógyászati hatékonyságát értékelték, 4 héten keresztül 20 fejbőr érzékenységben szenvedő egyén esetén.
A bőrgyógyászati értékelés és a kezelés utáni önértékelés eredményei megerősítik az erre a szegmensre tervezett innovatív formula hatékonyságát:

Kemon
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház