Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva purezza sampon korpás fejbőrre 250 ml.

Eredeti ár: 6.990 Ft
Akciós ár: 6.190 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
kapu01
Rövid leírás:

Hatékonyan tisztít, segít eltávolítani a szennyeződéseket. Könnyed hámlasztó és tisztító hatást fejt ki a fejbőrön a rizskorpa mikrogömbök jelenlétének köszönhetően. Rendszeres használata segít megelőzni a korpásodás visszatérését.

Vigye fel a haj kontúrvonalára, sugárirányú leválasztásokkal haladva. Gereblyéző mozdulatokkal oszlassa el a terméket az oldalsó területektől haladva a fejtető felé. Masszírozza át a fejet körkörös mozdulatokkal. Emulgeálja, öblítse le és törölje meg. Szükség esetén ismételje meg.

250 ml.

Termékleírás

MINDENNEK AZ ALAPJA AZ EGÉSZSÉGES FEJBŐR

 

Az egészséges fejbőr a szép haj alapja. Napjainkban a stressz, a környezetszennyezés, az egészségtelen táplálkozási szokások és a hajápoló termékek helytelen használata egyre több bőr- és fejbőr rendellenességet okoz. A legújabb tudományos vizsgálatok összefüggést mutatnak a fejbőr mikrobiótája és a fejbőr egyensúlyhiányának megjelenése között. A leggyakoribb anomáliák ezen a területen a zsíros fejbőr és a hiperhidrózis, a korpásodás és hámlás, a feszes és száraz, vörös vagy irritált fejbőr. Ezek a tökéletlenségek egyre gyakoribbá válnak, diszkomfort érzést okoznak és rontják a szalon szolgáltatásainak eredményét. Mától lehetőség van a Specifici kezelés élményén keresztül újra felfedezni az egészséges fejbőr örömét.

Az ACTYVA bemutatja a SPECIFICI termékcsalád legújabb generációját, a növényi olajokat és növényi kivonatokat tartalmazó termékcsaládot, amely megtisztítja, kiegyensúlyozza, nyugtatja, hidratálja és helyreállítja a fejbőr normál működését, pozitívan modulálja bőrünk természetes mikrobiótáját.


BÁZIS GÉL




Legfontosabb
összetevők

Velian Complex
Szőlő nedv


 

A FEJBŐR EGÉSZSÉGE ÉS A MIKROBIÓTA KAPCSOLATA

 

Az emberi mikrobióta (vagy mikroflóra) olyan mikroorganizmusok közösségéből áll, amelyek szimbiózisban élnek testünkkel. A növények és állatok, a legalapvetőbb formájuktól az emberig, szoros kapcsolatban élnek az őket benépesítő mikroorganizmusokkal. Ez az együttélés mindkét szereplő számára előnyökkel jár.

A mikrobióta tanulmányozása kedvezett a probiotikumokkal („jó baktériumok” hozzáadása) és prebiotikumokkal (a „jó baktériumok” táplálása) dúsított élelmiszerek és kiegészítők elterjedésének a belső mikrobióta megerősítése érdekében. A bélrendszer mellett a bőr és a fejbőr is az emberi test azon területei közé tartoznak, amelyeket ezeknek a mikroorganimusoknak a tevékenysége leginkább érint.

A fejbőr egyensúlyának javítása érdekében, ezzel megelőzve a vele kapcsolatos főbb esztétikai anomáliákat, az Actyva létrehozta a Specifici termékcsalád Cute Sana Bázis Géljét melynek fő összetevője a szőlő nedve, ami prebiotikus hatású.

Ezt az értékes anyagot a szőlő a tavaszi ébredése során állítja elő, és fontos tápanyagokat tartalmaz, amelyek az új levelek, virágok és gyümölcsök fejlődéséhez szükségesek. A növényi liposzómarendszeren keresztül továbbított szőlőnedv kulcsszerepet játszik a fejbőr kezelésében is, táplálja és stimulálja sejteket, elősegíti a rugalmasságot és a hidratációt, valamint pozitívan modulálja természetes mikrobiótánkat.

 

Kemon

purezza




A korpásodás a fejbőr olyan betegsége, amely a haj tövében lévő fehér vagy sárgás pelyhek formájában nyilvánul meg, ami az epidermisz legkülső rétegeinek túlzott hámlási folyamatának eredménye. Ezt a rendellenességet a Malassezia élesztőgomba elszaporodása idézheti elő, aminek kedvezhetnek olyan tényezők, mint a páratartalom, az agresszív termékek használata, a stressz, a hormonális egyensúlyhiány vagy a kiegyensúlyozatlan étrend. A viszketés és az irritáció valódi ördögi kört hoz létre, amely a hámlás további növekedéséhez vezet, és gyakran súlyos kényelmetlenséget okoz az ilyen betegségben szenvedőknek a fejbőrön, a hajon és a ruhákon lévő korpa miatt.

DIAGNÓZIS

A fejbőr korpás vagy egyéb szennyezettség található rajta.

CÉL

Azonnali hatású kezeléssel távolítsa el a szennyeződéseket, nyugtassa és frissítse a fejbőrt, progresszíven tisztítsa.



Kulcsfontosságú
összetevők

fekete bors kivonat, zsurló, zöld tea,
menta, citromfű és vadgesztenye;
Velian komplex; ciprus esszencia, levendula és mirtusz esszenciák

tisztító és normalizáló hatóanyagok




 

SPECIFICI PUREZZA FEJBŐR RITUÁLÉ

 


1. alkalmazás

Mérjen ki 30-35 g P Factor Scalp kezelést , és ecsettel vigye fel leválasztásról leválasztásra a száraz fejbőrre. A felvitelt a kontúrvonalnál kezdje, és úgy haladjon a fejtető felé. Győződjön meg arról, hogy a termék az egész fejbőrt jól befedi. 5 perc hatóidő után emulgeálja és alaposan öblitse le. Ezután mossa meg a hajat Purezza samponnal. A Purezza samponnal történő hajmosás után,
- zsíros korpa esetén keverjen össze 30 ml Cute Sana Bázis Gélt és 1,5 ml Benessere koncentrátumot,
- száraz korpa esetén keverjen össze 30 ml Cute Sana Bázis Gélt + 1,0 ml Benessere + 0,5 ml Benessere ialu koncentrátumot.





2. felvitel



Ecset segítségével vigye fel a terméket fejbőrre sugárirányú leválasztásokkal haladva. Körkörös mozdulatokkal oszlassa el, amíg a fejbőr teljes felületét be nem fedi a termék.






3. tisztító masszázs


Mindkét kéz ujjbegyeit használja, nyitott tenyérrel ellentétes irányban, körkörös, ritmikus és gyors mozdulatokat végezzen, hogy növelje a kezelés hatékonyságát. A mozdulatokat először oldalt, majd elöl és hátul, végül a nyakszirti területen végezze el. A hüvelykujjak a tarkó területen dolgoznak. Közepes nyomóhatással végezze a kezelést.






4. hatóidő és befejezés


Hagyja hatni 5 percig, emulgeálja és alaposan öblítse le. Folytassa a frizura kialakítását a szokásos módon.



Kemon

equilibrio




A hiperszeborea vagy fokozott faggyúkiválasztás a fejbőr egyik anomáliája, amit a túlzott faggyútermelés okoz. Ezt az adott területen lévő faggyúmirigyek hiperaktivitása okozza. A faggyú normál mennyiségben funkcionális szerepet tölt be, feladata, hogy megvédje a bőrt a kiszáradástól, és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Ennek a fejbőr-rendellenességnek az okai lehetnek belső (emésztési zavarok, hormonális egyensúlyhiány, idegi tényezők) vagy külső (környezeti tényezők, rossz higiéniai gyakorlatok) okok. A túlzott faggyú hatásai között megtalálható a fokozott hajhullás, valamint fertőzések, gyulladások, bőrpír és bőrviszketés.

DIAGNÓZIS

Fejbőr túlzott faggyúszekrécióval.

CÉL

Mélyen távolítsa el a felesleges faggyút és csökkentse a fejbőr kellemetlen szagát. Fokozatosan állítsa helyre a hidrolipid köpeny egyensúlyát.

Kulcsfontosságú összetevők

lótuszvirág kivonat, csipkebogyó, füge, parlagi rózsa és aloe vera;
Velian Complex; citrom esszencia; perlit






 

A DERMATOLÓGIAI VIZSGÁLATOK EREDMÉNYEI ÉS A TERMÉK HATÉKONYSÁG

 

Az Equilibrio kezelés hatékonyságának bizonyítására független külső laboratóriumot kértünk fel, a tudományos teszteket ők végezték. Eredményeik alapján, amelyben a teljes kozmetikai kezelés (sampon, gél és koncentrátum együttes használata) bőrgyógyászati hatékonyságát értékelték, 4 héten keresztül 20 túlzott faggyúkiválasztásban szenvedő egyén esetén.

A bőrgyógyászati értékelés és a kezelés utáni önértékelés eredményei megerősítik az erre a szegmensre tervezett innovatív formula hatékonyságát:

Kemon

BŐRGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLATOK EREDMÉNYEI ÉS A TERMÉK HATÉKONYSÁGA

 

A Purezza kezelés hatékonyságának biztosítására független külső laboratóriumban tudományos tesztet végeztettünk, amely a teljes kozmetikai kezelés (sampon, gél és koncentrátum) bőrgyógyászati hatékonyságát értékelte 4 héten keresztül 20 alanyon, akik korpásodással küzdenek.

A bőrgyógyászati értékelés és a kezelés utáni önértékelés eredményei megerősítik az erre a szegmensre tervezett innovatív formula hatékonyságát:

A korpa mennyiségének és méretének csökkenése korpásodás 4 emberből 3-nál*

Kemon
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház