Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva Disciplina ANTI KREPP kezelés 30 ml x 12 db

Eredeti ár: 37.990 Ft
Akciós ár: 31.890 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
kad07
Rövid leírás:

Hosszan tartó, antikrepp kezelés a rakoncátlan és megzabolázhatatlan hajért. Az őszibarack és mandula olajnak köszönhetően magas antioxidáns tartalommal és hatékony védő hatással rendelkezik, ami a kutikulákat tömörré és simává, egységes felületűvé teszi.
A kezelés után a haj lágy, fényes és könnyen kezelhető lesz. Könnyű kezelhetőséget és hosszan tartó kontrollt biztosít. A kezelés eredménye legalább 4 mosásig megmarad.

Miután a hajat 3-szor megmosta a Disciplina intenzív előkészítő samponnal és jól megtörölte, a munkaállomáson tincsről tincsre vigye fel a Disciplina intenzív kezelés terméket. Öntsön 1 flakon 30 ml-es terméket az Actyva tálba. A hajat ossza fel 4 részre és minden részre vigye fel tincsről tincsre a terméket ecset segítségével. A termék felvitelét a haj végén kezdje és haladjon felfelé a haj hosszán, a teljes beszívódásig. A terméket felviheti a hajra közvetlenül a flakonból is. Minden tincset masszírozzon át, ha felvitte rá a terméket majd fésülje meg. Tegyen fel egy sapkát és 20 percre tegye hőhatás alá. Távolítsa el a sapkát és alaposan öblítse le a hajat. Kezdje meg a maszk felvitelét a hajra.

12x 30ml.

Termékleírás

GREEN & CLEAN COSMETICS

Tudatosan keressük, mi hoz minőséget és konkrét értéket a szépség, az egészség és a környezet számára, ezzel együtt kizárunk mindent, ami felesleges vagy káros.
A tanúsítvány tartalmazza azoknak az alkotóelemeknek a listáját, amelyeket fel lehet használni a kozmetikumokban, de mi úgy döntöttünk, hogy az Actyva termékek gyártásánál ezeket az engedélyezett összetevőket nem használjuk.

Az Actyva termékek az alábbi összetevők nélkül készülnek: ammónia, ammónium-lauril-éter-szulfát, grapefruit mag kivonat, HFC Aerosolban, leölt állatokból származó összetevők, izotiazolinon és metil-izotiazolinon, metilénglikol, Nanoanyagok, parabének, parafeniléndiamin, pfenilén-származékok, petrolátum, paraffin és viaszok, PE / PP / PET / PMMA / nylon mikrorészecskék, Retinol, SLES, SLS, Triclosan


Kemon

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
Tudományos és technológiai innovációkat alkalmazunk annak érdekében, hogy egyre szélesebb körben fel tudjuk használni a természet által kínált lehetőségeket, amit az egyre zöldebb kémiai irányzat inspirál. A természetes összetételű hajkozmetikumok iránti elkötelezettségünket bizonyítja, hogy a természetes eredetű összetevők aránya nagyon magas a termékeinkben. Az Actyva több mint 100 természetes eredetű összetevőt használ, amelyek százalékos aránya az egyes készítményekben az egyes termékek elején található.


Kemon

ICEA VEGAN MINŐSÍTETT FORMULÁK
Az élet és a természet minden formáját védelmezzük, szívünkön viseljük az állatok védelmét és jólétét ezért arra törekszünk, hogy a lehető leggyengédebb módon készítsük termékeinket.
Az ICEA Vegan tanúsítvány biztosítja, hogy az Actyva és And termékek összetevői között és a teljes gyártási folyamatban nem használunk állati eredetű vagy GMO nyersanyagokat, valamint biztosítja a gyártás és a higiénia nagyon magas színvonalát.


Kemon

ÖSSZETEVŐK FELELŐS FORRÁSOKBÓL
Előnyben részesítjük a rövid láncú nyersanyagokat, amelyeket a termelőhely közvetlen közelében használunk fel, ezáltal jelentősen csökkentve a szállítással kapcsolatos csomagolási és CO2-kibocsátást. Emiatt már évek óta, üzemünk közelében, 21 hektár termőföldet alakítottunk át biogazdálkodásra, ahol gyógynövényeket és helyi növényeket termesztünk: a Kemon Open Lab egy „szabadtéri laboratórium”, amely a legjobb bio összetevőket prezentálja nekünk, így zéro km-es és fenntartható kozmetikumokat állítunk elő. Itt született meg a Velian Complex: gyógynövények kivonatának szabadalmaztatott keveréke, szinergikus hatású, nyugtató, bőrpuhító és védő hatású, ami tovább fokozza az összes Actyva termék hatékonyságát.


Kemon

DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT FORMULÁK
Termékeink fejlesztésénél alapvető követelmény, hogy mindennél fontosabb a felhasználók egészségének védelme és a formulák finomsága. Ezért az Actyva termékekcsalád minden készítményét szigorú biztonsági értékelésnek vetik alá szakképzett bőrgyógyászok gondos felügyelete mellett, és független analitikai intézetek, dermatológiailag tesztelik azokat.


Kemon

FENNTARTHATÓ ANYAGOKON ALAPULÓ CSOMAGOLÁS
Úgy gondoljuk, hogy manapság elengedhetetlenül fontos a bolygónkra gyakorolt negatív hatások minimalizálása ezért választunk fenntartható csomagolásokat. A legtöbb Actyva csomagolás Green PE-ből készül, amely egy innovatív anyag, ami nem olajból, hanem megújuló cukornádból származik. A kapott polimer nagyon kedvező környezeti hatással bír, segít csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását.


Kemon

TISZTA ENERGIA
Befektetünk annak érdekében, hogy csökkentsük a bolygónkra gyakorolt negatív hatásokat.
Emiatt kizárólag megújuló forrásokból származó tiszta energiát használunk a Dolomiti Energia Csoport erőműveiből. Önként is ragaszkodunk a Kiotói Jegyzőkönyvhöz, ellensúlyozva a metángáz használatából származó összes CO2-kibocsátást.


Kemon
 
Kemon

DIAGNÓZIS

Kreppes és lázadó haj; sima, hullámos vagy göndör, amelyet nehéz elkészíteni és karbantartani, különösen páratartalom esetén.

 

CÉL

Tökéletes simaság: azonnali kifésülhetőség és rugalmasság a hajtőtől a hajvégekig. Könnyítse meg a haj kibontását és hosszú időn át tartsa fenn a simaságot és antikrepp hatást.

Természetes mozgás: azonnali kifésülhetőség és formakontroll. Alkoss ragyogó hullámokat, vagy formálj lágy és rugalmas fürtöket, antikrepp hatással.

A Disciplina Intenzív szalon kezelés lehetővé teszi, hogy tartós eredményt érjen el, tökéletes simaságot vagy természetes mozgalmasságot hosszú időn át.

 

Legfontosabb összetevők

mandulaolaj
barackolaj

aktív ragyogást fokozó és lágyító összetevők



A KREPPES ÉS LÁZADÓ HAJ MEGSZELIDÍTÉSE
A göndör haj lázadó jellege különösen megnehezíti kezelésüket. Szinte mindig hullámos vagy göndör, gyakran opálos és érdes tapintású. Hajlamos kócolódni, és könnyen elveszíti a beszárítás formáját, különösen, ha nedvesség éri.

A tökéletesen sima stílus: azok, akik a sima beszárítást választják, kénytelenek gyakran vagy akár naponta hajvasalót használni, hogy hajuk sima maradjon, és kontrollálni tudják a kreppesedést. A kockázat az, hogy ez egy ördögi körré válik, amely fokozatosan megfosztja a hajat a természetes hidratáltságától, fokozza a haj kreppessé válását hiszen a haj egyre érdesebb tapintású lesz és egyre törékenyebb. Annak érdekében, hogy meghosszabbításuk a sima beszárítás hatását a légköri tényezőktől függetlenül és fenntartsuk a ragyogást olyan kezelések szükségesek, amelyek képesek olyan védőburkolatot létrehozni a haj hosszán, amely fenntartja hidratáltságukat és megakadályozza a haj nedvességgel való érintkezését.

A természetesen mozgalmas frizura stílusa: sok esetben szükség van egy alkalmi beszárításra, amely fokozza a hullámos vagy göndör haj természetes mozgását. Ebben az esetben is elengedhetetlen olyan termékek használata, amelyek táplálják a hajat, és megvédi a nedvességtől. Azoknak a termékeknek amelyek kiemelik a haj göndörségét és megszüntetik a kreppes hatást ugyanolyan hidratálónak és táplálónak kell lenniük, mint az egyenes hajra szánt termékeknek. Azonban nem szabad elnehezíteniük a hajat, nehogy elvegyék a göndör haj könnyedségét. A végső cél az, hogy fényes, lágy és rugalmas hullámokat hozzon létre, miközben kordában tartja a kócolódást és a kreppesedést.

A sima vagy természetes stílus, a leggyakoribb igény a nők körében hiszen ezt a legkönnyebb elkészíteni és hosszú időn át fenntartani. Az ACTYVA a DISCIPLINA termékcsaládot ajánlja, amely gyengéden szabályozza a kreppes és lázadó hajfürtöket annak érdekében, hogy elérjük a kívánt hatást: a tökéletes simaságot vagy a természetes mozgalmasságot.

DISCIPLINA INTENZÍV szegmens két speciális terméket kínál a szalon számára, amelyek szinergiában hatnak a termékcsalád többi tagjával, garantálva a még tartósabb eredményt.



Felnyílt kutikulák

Kemon

>

A természetesen göndör vagy a helytelen kezelési szokásoknak kitett hajszálaknál gyakori jelenség, hogy a kutikula felnyílik és nem alkot zárt védelmet nyújtó szerkezetet. A haj fakónak, opálosnak, durva tapintásúnak és kezelhetetlennek tűnik. A beszárítás nem tartós, különösen nedves, párás körülmények között. Valójában a göndör haj általában száraz és hajlamos a hidratáltságot a levegő páratartalmából biztosítani magának, így kócos és ápolatlan megjelenést eredményez.



A termék hatása a kutikulákra

Kemon

>

A Disciplina Intenzív technológia a kutikula szívében hat, így kompakttá és rendezetté, egyenletes felületűvé válik. A hialuronsav és a glioxil együtt hidroelasztikus fóliát képez a haj felületén, fenntartva annak hidratáltságát, tömöríti a kutikulát és kisimítja a felületét. A mandulaolaj gyengéden táplálja a hajat, lágyságot, kontroláltságot és könnyű kezelhetőséget biztosítva. Az őszibarack olaj magas antioxidáns tartalommal és védő hatással rendelkezik. A lágyító és fényt adó hatóanyagok egyenletes filmréteggel vonják be a hajat, ragyogást, selymességet és hosszan tartó antikrepp hatást biztosítva.



A haj állapota a kezelés után

Kemon

>

haj a kezelés után hosszú időn át keresztül tökéletesen kontrollált marad, extrém módon fényes, selymes és puha tapintású. A hajszerkezet teltebb és tömörebb.






TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK

Egy valódi hajról készült tudományos tanulmány * bizonyítja a Disciplina Intenzív szalon kezelés hosszan tartó hatékonyságát amely miatt a haj kontroláltabbá, selymesebbé és tömörebbé válik:
Kemon
A fenti grafikonon látható hatékonysági vizsgálat adatai megerősítik, hogy a hosszan tartó Disciplina Intenzív szalon kezelés a 4. mosásig 100% -ban kiküszöböli a kreppes hatást, tökéletesen kontrollálja a hajat. Az antikrepp hatás hosszan fenntartható, a hatás mosásra fokozatosan csökken.

A javulás az érzékszerveink segítségével is érzékelhetővé válik: a kezelés után a haj kontroláltabbá válik, láthatóan csökken a haj volumene és intenzív puhaság tapasztalható.

* A tesztet három szakértő intézet végezte, összehasonlítva a hosszú ideig tartó Disciplina Intenzív szolgáltatással kezelt, göndör hajat a nem specifikus samponnal és kondicionáló krémmel kezelt kreppes hajjal.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház