Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva p factor SCALP hajhullást megelőző FEJBŐR KEZELÉS 1000 ml

Eredeti ár: 48.990 Ft
Akciós ár: 42.890 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
kapf04
Rövid leírás:

Regeneráló kezelés, ideális előkészítés a P Factor Lotion kezelési programokra.

Édes mandula olajat, körömvirágot, kakukkfüvet, aloe vera kivonatokat tartalmaz; bisabololt (kamilla illóolaj); vitaminokat: E, PP, B6, H; B5 provitamint és mentolt tartalmaz.

Hidratálja, nyugtatja és revitalizálja a fejbőrt. Kellemes frissességet kölcsönöz, és megkönnyíti a haj hosszának kifésülhetőségét, fényessé és selymessé varázsolja a hajat.

 

Vigye fel a haj kontúrvonalára, sugárról sugárra szétterítve. Ujjaival oszlassa el a terméket, a tarkótól a fejbúb felé. Alkalmazza a sampon előtt vagy után a haj típusától függően. Emulgeálja és alaposan öblítse le.

1000 ml.

Termékleírás

p factor

DIAGNÓZIS

Fokozott mértékű vagy szezonális hajhullás; kóros hajhullás, intenzív és/vagy elhúzódó hajhullás (telogen effluvium) vagy kopaszság (alopecia androgenetica).

IGÉNY

Regenerálni a fejbőrt; megelőzni vagy normalizálni a hajhullást; megőrizni a haj egészségét és vitalitását.

 Intenzív program

MIKOR
ALKALMAZZUK

Intenzív és hosszan tartó hajhullás, elvékonyodó és/vagy öregedő területekkel a hajtőnél; anyagcsere-dekompenzáció és/vagy pszichofizikai stressz. A hajzat progresszív eltűnése a fej felső részén; bármilyen genetikai hajlam.

 

Probléma megelőző vagy fenntartó program

 

MIKOR
ALKALMAZZUK

Fokozott és/vagy szezonális hajhullás; lassult növekedés esetén. Bármilyen anyagcserezavar és/vagy pszichofizikai stressz esetén.

kulcsfontosságú
összetevők

fűrészpálma kivonat
kendermag olaj
vörös szőlő magjából származó procianidinek
ásványi anyagok és vitaminok
szőlőszemből származó őssejtek

PF PLUS KOMPLEX TECHNOLÓGIA

Funkcionális összetevők exkluzív komplexe, mint például:
szőlőszemből kivont őssejtek,
vörösfenyő kivonat és teakivonat antioxidáns hatással,
energizáló koffein,
erősítő glicin,
cink és élénkítő mentol.

A HAJHULLÁS MEGELŐZHETŐ ÉS KEZELHETŐ

Az életmódváltás, a stressz, a fáradtság, az agresszív környezeti hatások, a hormonális és anyagcserezavarok miatt az elmúlt években folyamatosan nőtt a hajhullással küzdő páciensek száma. A fokozott hajhullás, amely gyakran a haj elvékonyodásával jár, számos hajbetegség fő tünete, amelyek közül a leggyakoribb a intenzív és/vagy elhúzódó hajhullás (telogen effluvium) és a kopaszság (androgenetikus alopecia).

A Telogen Effluvium fokozott hajhullással jár a nyugalmi fázisban (telogén fázis). A kopaszság a leggyakoribb hajbetegség, és egyre több embert érint. A hajhagyma progresszív miniatürizálódása jelenik meg, amelyet az androgén hormon idéz elő az arra érzékeny embereknél. Ez az érzékenység mindenekelőtt egy enzimtől, az 5-α-reduktáztól függ, amely a tesztoszteront erősebb származékává, a dihidrotesztoszteronná (DHT) alakítja át. Ha a DHT szintje magas, a tüszők világosabb és vékonyabb szőrszálakat termelnek, amelyek végül láthatatlan szőrszálakká válnak. Az ezt a hatást ellensúlyozó beavatkozások az 5-α-reduktáz enzim gátlásán alapulnak.

Az ACTYVA válasza ezeknek az anomáliáknak a kozmetikai kezelésére a P FACTOR: az első integrált háromlépcsős rendszer, amely megtisztítja, regenerálja és segít megelőzni a hajhullást, ellensúlyozza a szabad gyökök káros hatásait és megőrzi a haj egészségét. A Kemon Kutatási és Fejlesztési Laboratóriumától származik a P Factor, egy innovatív, helyi használatra szánt kezelés, amelyet kifejezetten az androgenetikus tényezőkhöz és a Telogen Effluviumhoz kapcsolódó hajhullás kezelésére terveztek. Ez az innovatív rendszer javítja a tüszők aktivitását, serkenti a fejbőr mikrokeringését és hozzájárul a haj fiziológiás életciklusának fenntartásához. Rendszeresen használva ideális a hajhullás megelőzésére, megakadályozza elvékonyodását és vastagabbá teszi a hajszálakat.

 

P FACTOR SCALP hajhullást megelőző kezelés, hajas fejbőr rituálé

1. alkalmazás és felvitel


Minden hajtípusra: samponos hajmosás után mérjen ki 20-25 g P Factor Scalp hajhullást megelőző kezelést, és ecsettel leválasztásról leválasztásra vigye fel a fejbőrre. A felvitelt a kontúrvonalnál kezdje, és úgy haladjon a fejtető felé. Győződjön meg arról, hogy a termék az egész fejbőrt jól befedi. Ezután húzza rá a hajra és masszírozza be. Fésülje át, ezzel egyenletesen oszlassa el a haj hosszán a terméket.

Túlzott faggyúkiválasztás vagy vékony szálú haj esetén: samponos hajmosás előtt – mérjen ki 30-35 g P Factor Scalp hajhullást megelőző kezelést, és ecsettel vigye fel leválasztásról leválasztásra a száraz fejbőrre. A felvitelt a kontúrvonalnál kezdje, és úgy haladjon a fejtető felé. Győződjön meg arról, hogy a termék az egész fejbőrt jól befedi.


MASSZÁZS A következő masszázs célja a P Factor fejbőr méregtelenítő hatásának optimalizálása és a bőr felkészítése a következő fázisra. Oldja a feszültséget, tonizálja a bőrt, megkönnyíti a szövetekből a nedvesség elvezetését és segíti az oxigénellátást. Minden manővert metaforikus névvel illetünk, ezek segítenek jobban megérteni és emlékezni az elvégzendő műveletekre.



2. átgyúrás


Mindkét kéz ujjbegyeit használjuk, nyitott tenyérrel, lágy mozdulatokkal, lassú és körkörös mozdulatokat végezzen, emelje fel a hajat és mozgassa meg ujjai alatt a fejbőrt. A nyomóhatás közepes erősségű legyen. Végezze el az átgyúrást az egész fejen: először az oldalakon, majd a középső részen, végül a nyakszirti területen a hüvelykujjakkal dolgozva. Ezek a mozdulatok elősegítik a fejbőr vaszkularizációját.t. Minden manővert metaforikus névvel illetünk, ezek segítenek jobban megérteni és emlékezni az elvégzendő műveletekre.



3. rajzoljon cikk-cakk-ot


Óvatosan kísérje a fejet a baloldalon, bal kezével támassza meg. A másik kéz ujjbegyei cikk-cakk mozdulatokkal stimulálják a fejbőr jobb oldalát, a haj kontúrvonalától a fejtető felé. Fejtsen ki elegendő nyomóerőt ahhoz, hogy az ujjak alatt mozogjon a bőr. Finoman billentse vissza a fejet középre, és ismételje meg ugyanezt a sorozatot az ellenkező oldalon.





4. rajzoljon köröket a tarkóra


A hüvelykujjak ujjbegyei a középvonal oldalán lévő nyakszirti gödröcskékbe ütköznek, és enyhe nyomással 10 kis kört rajzolnak befelé majd 10 kört kifelé. Tartsa stabilan az ujjait, támassza meg a fejet a kezével, és tartsa egyenesen a nyakat.




5. rajzoljon két félgömböt

 A két összezárt kéz ujjbegyei segítségével kis körkörös mozdulatokkal rajzolja meg a két félgömb körvonalát. A mozgás a nyakszirti gödröcskékből induljon ki, a haj kontúrvonala mentén felfelé haladva a homlokig, majd a középvonal mentén ismét lefelé ereszkedjen. Közepes nyomóerőt fejtsen ki.




6. lazítson


Fejezze be a masszázst egy relaxáló és feszültséget nyújtó mozdulattal úgy, hogy a kezei ujjbegyeivel az egész fejen gereblyézzen.


Emulgeálja és alaposan öblítse le, nyitott ujjakkal emelje fel a hajat az öblítési fázis alatt. Előkezelésként történő felhasználás esetén: mossa meg a hajat P Factor hajhullást megelőző samponnal.



P FACTOR hajhullást megelőző intensív lotion, hajas fejbőr rituálé

 




1. alkalmazás


Vigye fel a P Factor hajhullást megelőző intensív lotiont közvetlenül a fejbőrre, cseppenként, leválasztásról leválasztásra haladva. Minden cseppentés után dörzsölje be ujjbeggyel a terméket a fejbőrbe, annak érdekében, hogy elkerülje a termék hajra folyását.



2. eloszlatás

 Mindkét kéz ujjbegyeit használja, nyitott tenyérrel, puha mozdulatokkal és ellentétes irányban csúsztassa, a haj alá majd emelje fel. Végezzen körkörös mozdulatokat az egész fejen, amíg a bőrfelületet teljesen be nem fedi a termék.




MASSZÁZS
Ez a fázis 4 lépésből áll, amelyek célja a nyirokkeringés és vérkeringés serkentése, továbbá célja, hogy a lotiont mélyen bejutassuk a fejbőrbe így működési elvei gyorsabban és hatékonyabban érvényesülnek.


3. gyúrás


Mindkét tenyér nyitott, az ujjbegyek dolgoznak lágy és ellentétes irányban, körkörös mozdulatokat, közepes és váltakozó nyomást gyakorolva először oldalra, majd elöl és hátul. Az tarkó területen a hüvelykujjakkal dolgozunk.




4. pumpálás


Gyenge nyomást gyakoroljon az egész fejre mindkét keze ujjbegyeivel, amelyek nyitott tenyerén és egymással szemben helyezkednek el.



5. dobolás


Gyakoroljon enyhe koppintást az ujjbegyekkel, az egész fejen.



6. érintés


Minden ujj hegye könnyű ütést végez az egész fejen. Nagyon fontos, hogy az ütések ritmikus rendszerességgel és lágy pulzálással történjenek. A dinamizmusa ellenére ez a masszázs fázis, ha jól hajtják végre, mély ellazulást válthat ki.


BEFEJEZŐ MOZDULATOK
Néhány egyszerű búcsúmozdulattal zárja a masszázst, hogy ellazítsa a vendéget és egy pillanatnyi tiszta jó közérzetet adjon neki, kiterjesztve a masszázst azokra a területekre, ahol a feszültségek könnyebben felhalmozódnak: a nyakra és a vállakra.




1. nyak


Mindkét kezével a mutató- és a középső ujjat összeillesztve a hüvelykujjal szemben, szorítsa meg a nyak izmait, a nyaki gerinc oldalain.



2. vállak


Adja hozzá a többi ujját a csipesz mozdulathoz, és haladjon ezzel a technikával a trapéz izomban egészen a karokig.



3. lezárás


Zárja le a masszázst egy búcsúmozdulattal.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház