Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva volume e corposità Tömegnövelő és testességet adó spray 125 ml

Eredeti ár: 6.990 Ft
Akciós ár: 6.190 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
kavc05
Rövid leírás:

Nem tartalmaz szilikont és alkoholt.

A természetes eredetű tömegnövelő és testességet adó hatóanyagok magas koncentrációjának köszönhetően elősegíti, hogy beszárítás során a haj dús tömeget kapjon és a hajhossz testesebbé váljon.

Megkönnyíti a haj kifésülését, és enyhe styling hatást biztosít természetes tartással.

 

Permetezze a terméket a megmosott és alaposan megtörölt haj hosszára és a végeire. Fésülje át a hajat a termék egyenletes eloszlatásához. Készítse el a szokásos beszárítást. Az optimális mennyiség a haj hosszától, vastagságától és szárazságának vagy érzékenységének mértékétől függően változik.

125 ml.

Termékleírás

A MAXIMÁLIS TESTESSÉG

A vékony szálú haj nagyon érzékeny és nehezen kezelhető. A beszárítás könnyen összeesik, így laposnak és tömeg nélkülinek tűnik, lágynak és gyengének érződik. A hajszerkezet gyengesége, törékennyé, érzékennyé és elektrosztatikussá teszi a hajat.

A vékony szálú haj igényeire speciális megoldásokra van szükség, amely teljességet és testességet kölcsönöz a hajnak.

Ezen igények kielégítésére a Kemon kutatói kifejlesztettek egy optimális rendszert a vékony szálú és gyenge hajak kezelésére, amely egyesíti a tudomány és a természet erejét az azonnali hatékonyság érdekében. Az ACTYVA bemutatja a Volume e Corposità termékcsaládot, ami szilikonmentes, nagyon gazdag teltséget és tömeget biztosító hatóanyagokban, amelyek tömörséget és időtállóságot kölcsönöznek a beszárításnak.

 

Technológiai innováció

 

A Volume e Corposita technológia a vékony haj problémájára két együtt ható molekula használatával ad választ, fokozva a haj testességét és a volumenét.

Zöldborsó fehérje
Növényi eredetű hidrolizált fehérje, amely a haj szívében fejti ki hatását úgy, hogy növeli a hajszál átmérőjét így testesebbé és dúsabb hatásúvá teszi a hajat.

VOLUMENNÖVELŐ KOPOLIMER
A haj külső felületére hat. Növeli a hajszálak közötti távolságot a töltöttség miatt kialakuló taszító hatásnak köszönhetően ezáltal térfogatot ad a hajnak.

Vékonyszálú haj
Laposnak tűnik és nincs térfogata.
A haj vékony és kevésnek tűnik.

Töltöttség miatt kialakuló taszító hatás
Az új Volume e Corposita technológia szabályozott taszítást alkalmaz a kapillárisok közötti távolság növelésére. A haj teltebbnek és dúsabbnak hat ezáltal.

ÉRZÉKSZERVEKKEL TAPASZTALT HATÁS A TERMÉKHASZNÁLAT UTÁN

A Volume e Corposita kezelés hatékonyságának biztosítására független külső laboratórium közreműködésével fogyasztói tesztet végeztünk, amely 30 vékonyszálú hajjal rendelkező nő bevonásával történt. Komplett kezelést végeztünk a hajukon (sampon, kondicionáló és spray).

A kezelés után a teszt eredményei megerősítik az erre a szegmensre tervezett innovatív formula hatékonyságát.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház