Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.750.920 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva linfa solare Tápláló hajmaszk 200 ml

Eredeti ár: 9.990 Ft
Akciós ár: 8.900 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
kals03
Rövid leírás:

Regeneráló és tápláló hatású napozás utáni ápolás.
Mélyen hat és helyreállítja a haj szerkezetének állapotát a természetes hidrolipid egyensúly helyreállításával. Nagyban megkönnyíti a haj kibontását, puhává és fényessé varázsolja a haj hosszát.

Vigye fel a megmosott és jól megtörölt haj hosszára és a hajvégekre, masszírozza be tincsről tincsre. Fésülje át a hajat a termék eloszlatásához. Hagyja hatni 5-10 percig. Emulgeálja és alaposan öblítse le.

200 ml.

Termékleírás

linfa solare

DIAGNÓZIS

Minden típusú bőr és haj

CÉL

Védeni, ápolni és táplálni a nyárra jellemző érzékenyítő tényezőknek kitett bőrt és hajat.

Legfontosabb
összetevők

aloe vera lutein kivonat
e-vitamin
ceramidok
lágyító hatóanyagok



NAPCSÓKOLTA BŐR ÉS HAJ


 

Nyáron több időt töltünk a szabadban, a fénynek és a hőnek kitett időszak jelentősen meghosszabbodik, és a vízzel való érintkezés állandóvá válik. Mindez különösen érzékennyé teszi a bőrt és a hajat, aminek következtében a szövetek öregedési folyamata felgyorsul. A nyárra jellemző szenzibilizációs tényezőknek (UV-sugarak, hő, szél, só, klór) kitett haj jelentős károkat szenved a szerkezetében és színében egyaránt, amely könnyedén elkerülhető speciális termékek használatával.

Az ACTYVA a LINFA SOLARE termékcsaládot ajánlja: exkluzív technológia, amely az antioxidáns, védő, regeneráló és helyreállító funkcionális elvek szinergikus hatásán alapszik. Ez egy speciális termékcsalád bőr és a haj egész éven át tartó speciális védelméért, hidratáltságáért és táplálásáért

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház