Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kemon Actyva linfa solare Védő hatású száraz spray 125 ml

Eredeti ár: 9.990 Ft
Akciós ár: 7.990 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
kals1
Rövid leírás:

Átlátszó fátyolréteg, ami védi és selymessé teszi a hajat. Selymes, láthatatlan érintés.

Ideális utolsó simításként bármilyen típusú beszárításhoz, a nap bármelyik szakában.

Tökéletes azok számára, akik védett és mindig gondozott hajjal szeretnék átélni a nyarat: utazás alatt, nyaraláson vagy a városban.

 

Napozás előtt és alatt: permetezze közvetlenül a száraz hajra. Időnként ezt ismételje meg ha hosszabb időn keresztül tartózkodik napon. Finishing (otthon vagy a szalonban): permetezze a száraz haj hosszára és a hajvégekre körülbelül 15-20 cm távolságból. Az optimális mennyiség változik a haj hosszától és a haj típusától függően.

125 ml.

Termékleírás

linfa solare

DIAGNÓZIS

Minden típusú bőr és haj

CÉL

Védeni, ápolni és táplálni a nyárra jellemző érzékenyítő tényezőknek kitett bőrt és hajat.

Legfontosabb
összetevők

aloe vera lutein kivonat
e-vitamin
ceramidok
lágyító hatóanyagok



NAPCSÓKOLTA BŐR ÉS HAJ


 

Nyáron több időt töltünk a szabadban, a fénynek és a hőnek kitett időszak jelentősen meghosszabbodik, és a vízzel való érintkezés állandóvá válik. Mindez különösen érzékennyé teszi a bőrt és a hajat, aminek következtében a szövetek öregedési folyamata felgyorsul. A nyárra jellemző szenzibilizációs tényezőknek (UV-sugarak, hő, szél, só, klór) kitett haj jelentős károkat szenved a szerkezetében és színében egyaránt, amely könnyedén elkerülhető speciális termékek használatával.

Az ACTYVA a LINFA SOLARE termékcsaládot ajánlja: exkluzív technológia, amely az antioxidáns, védő, regeneráló és helyreállító funkcionális elvek szinergikus hatásán alapszik. Ez egy speciális termékcsalád bőr és a haj egész éven át tartó speciális védelméért, hidratáltságáért és táplálásáért

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház