Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Actyva Bellessere testvaj 30 ml

Eredeti ár: 6.990 Ft
Akciós ár: 6.190 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
kable6597
Rövid leírás:

Többféle módon használható bársonyos hatású vaj, shea vajjal, növényi viaszokkal és aloe verával; borágó- és édesmandulaolajjal; narancs illóolajjal.

Ideális a bőr kissé érdes, repedezett vagy kipirosodott területeinek (arc, ajkak, orr, kezek, sarok, könyök stb.) vagy a fejbőr (száraz területek) védelmére, regenerálására és mélytáplálására.

Hatékonyan ellensúlyozza a bőr kiszáradását, bőrpuhító és rugalmasságot adó hatással.

Kiváló nyugtató hatású a nap, szél vagy fagy miatt kipirosodott bőrre; kiváló erősítő termék a törékeny körmök számára.

Vegyen ki egy kis mennyiséget a termékből, és dörzsölje erőteljesen a kezei között, amíg teljesen fel nem olvad. Ezután vigye fel a terméket az érintett területekre, masszírozza be, amíg teljesen fel nem szívódik. Az alkalmazást szükség szerint naponta többször meg lehet ismételni.
Bőrpuhító pakolás könyökre és sarokra: melegítse fel a szükséges mennyiséget a kezében, majd enyhe masszázzsal vigye fel a tiszta és száraz testrészre. Fedje be pamut gézzel vagy pamutzoknival, és hagyja hatni egy éjszakán át. Szükség szerint ismételje meg.

30 ml.

 

 

 

Termékleírás

Bellessere

DIAGNÓZIS

minden típusú bőrhöz és hajhoz ideálisan alkalmazható.

CÉL

Fokozni a szépséget, megőrizni a bőr
és a haj természetes harmóniáját a szépség
és a jó közérzet napi gesztusaival

Legfontosabb összetevők

argánolaj,
lenmagolaj,
aktív lágyító és fényt adó összetevők

 

SZÉPSÉG ÉS WELLNESS KEZELÉSEK

Az olajok mindig is a kozmetikumok történetének részét képezték.


A Távol-Kelettől a Földközi-tenger medencéjéig a szépség rituáléinak értékes összetevőjeként alkalmazták antioxidáns, bőrpuhító és bőr- és hajvédő tulajdonságaik miatt.

Az olajoknak mediterrán szépség rituáléiban való felhasználása ihlette az ACTYVA BELLESSERE termékeket: az argán- és lenolajon alapuló multifunkcionális termékcsaládot a test és a haj mindennapi ápolásához és jólétének biztosításához alkottuk meg.

Sokoldalú és nélkülözhetetlen termékek, ideális az egész család számára, finom illattal, amely felébreszti az érzékeket, ideális alkalmazni a bőr és a haj védelmének és bársonyos tapintásának elérése érdekében, amelyek mindig egészségesek, lágyak és ragyogóak.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház