Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.750.920 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Actyva Bellessere szépség olaj 50 ml

Eredeti ár: 8.990 Ft
Akciós ár: 7.890 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ka7865
Rövid leírás:

Szépség nektár minden típusú haj számára.

Nagyon könnyű filmréteggel vonja be a hajszálat, ami selymességet, puhaságot és kontrollt biztosít a kreppes haj számára, anélkül, hogy elnehezítené.

Lehetővé teszi személyre szabott rituálék létrehozását az egyes Actyva kezelések végén, fokozza és erősíti a szalonban elért Actyva kezelések eredményét.


Styling, megmosott és törölköző száraz haj esetén: 1-4 adagot nyomjon a termékből a tenyerébe és egyenletesen vigye fel a hajra, a hajvégtől kezdve, a hajtövet elkerülve. Fésülje át a hajat ezzel eloszlatva a terméket majd kezdje meg a beszárítást.

Hajvasalás vagy hajsütés előtt, száraz hajon: 1-2 adagot nyomjon a termékből a tenyerébe, és egyenletesen vigye fel a haj hosszára, a hajvégtől kezdve, a hajtövet elkerülve. Ezután készítse el a hajvasalást vagy a hajsütést a szokásos módon.

Finish vagy napi használat során, száraz hajon: 1-3 adagot nyomjon a tenyerébe, és egyenletesen oszlassa el a haj hosszán, a hajvégtől kezdve a hajtövet elkerülve.

Az optimális mennyiség a haj hosszától, vastagságától és szárazságának vagy érzékenységének mértékétől függően változik.


50 ml.
Termékleírás

Bellessere

DIAGNÓZIS

minden típusú bőrhöz és hajhoz ideálisan alkalmazható.

CÉL

Fokozni a szépséget, megőrizni a bőr
és a haj természetes harmóniáját a szépség
és a jó közérzet napi gesztusaival

Legfontosabb összetevők

argánolaj,
lenmagolaj,
aktív lágyító és fényt adó összetevők

 

SZÉPSÉG ÉS WELLNESS KEZELÉSEK

Az olajok mindig is a kozmetikumok történetének részét képezték.


A Távol-Kelettől a Földközi-tenger medencéjéig a szépség rituáléinak értékes összetevőjeként alkalmazták antioxidáns, bőrpuhító és bőr- és hajvédő tulajdonságaik miatt.

Az olajoknak mediterrán szépség rituáléiban való felhasználása ihlette az ACTYVA BELLESSERE termékeket: az argán- és lenolajon alapuló multifunkcionális termékcsaládot a test és a haj mindennapi ápolásához és jólétének biztosításához alkottuk meg.

Sokoldalú és nélkülözhetetlen termékek, ideális az egész család számára, finom illattal, amely felébreszti az érzékeket, ideális alkalmazni a bőr és a haj védelmének és bársonyos tapintásának elérése érdekében, amelyek mindig egészségesek, lágyak és ragyogóak.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház