Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Raywell BIO Wave sampon 1000 ml

6.800 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
RY_Bwaves1000
Rövid leírás:

Raywell BIO Wave sampon 1000 ml

Speciális sampon a göndör haj tökéletes ápolására. Gyengéd tisztító hatással bír a fejbőrre és hajszálakra egyaránt, ugyanakkor erős hidratáló tulajdonsága révén puhítja és lágyítja a fürtöket, valamint megszünteti a haj gubancolódását és szöszösödését. Egyaránt használható az erősen göndör haj, göndör, hullámos, vagy akár a dauerolt hajra is. A termékben található különleges polimernek, valamint tápláló Shea vajnak köszönhetően, a tincsek rugalmassá és kontúrossá válnak. Rendkívüli fényességet és hidratáltságot nyújt a göndör és hullámos hajnak, és fokozza a haj természetes fényét.

Termékleírás

Használata: 10-15ml mennyiségű sampont oszlassunk el a nedves hajon, majd gyengéden mossuk meg a hajat vele. Óvakodjunk a göndör haj erős dörzsölésétől, hogy a fürttök ne kuszálódjanak össze, és ne törjenek le a hajszálak. A Wave termékcsalád BIO vonalat képvisel, szulfát- és parabénmentes, így erős habzás nem tapasztalható, ezért, ha szükséges mossunk a samponnal kétszer hajat, végül bő vízzel öblítsük ki.

 

Kiszerelés: 1000 ml.

 

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház