Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Fito-C hajon hagyható, kócbontó, lezáró spray 250 ml.

Eredeti ár: 7.600 Ft
Akciós ár: 6.890 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
FC11103
Rövid leírás:

BIO ALOE, LEZÁRÓ, KIBONTÓ ÉS HAJÚJRAÉPÍTŐ SPRAY, 250ML

Várható végeredmény:A különleges Lezáró Spray alacsony pH értéknek köszönhetően (savas kémhatású), azonnal visszazárja a hajszálak felületét és egy természetes kristály-védőréteget is biztosít a hajszálaknak. A bio aloe juice, a növényi keratin, a tejprotein és egy különleges növényi komlex (boglárka és perui ginzeng gyökér, csalánlevél és máriatövis mag kivonat) újraépítik a kémiai folyamatok során igénybevett hajat, fokozzák a fényét, puhaságát és rögzítik a keratin beépülését, így az eredmény még tökéletesebb és tartósabb lesz. Kiöblíteni nem kell.

- Visszazárja a kutikulát, így a hajszálak megőrzik a bevitt hatóanyagokat (keratin, tejprotein, növényi komplex).

- Ápolja, táplálja,kondicionálja és védő réteggel látja el a hajszálakat.

- Gubancolódást gátló hatású, ezért megkönnyíti a haj kibontását, kifésülését.

Termékleírás

Legfontosabb hatóanyagok:Bio aloe, shea vaj, kukoricacsíra olaj, urea, visszazsírozó anyagok, fényvédők, C és E vitamin. Parfümöt és parabeneket nem tartalmaz. 

Használata: A megmosott, kondicionált hajra vigyél fel néhány pumpányival, kifésülés előtt. Kiöblíteni nem kell.

Összetevők: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Sheabutter (Butyrospermum parkii), Cetearyl Alcohol, Zinc Oxide, Corn Germ (Zea mays) Oil, Glycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate, Aloe Barbadensis (bio-organic), Lactic Acid, Xanthan Gum, Methyl Glucose Sesquistearate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Lecithin.

 

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház