Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.217.896 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Raywell Biomimetikus Kutikula Lezáró Spray x19

4.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
rbmkl3
Rövid leírás:

A Raywell molekuláris biomimetikus polipeptidjeinek forradalmi hajrekonstrukciós kezelésének befejező lépése.

Méret

Termékleírás

A Raywell molekuláris biomimetikus polipeptidjeinek forradalmi hajrekonstrukciós technológiája egy új fejlett rendszer minden hajtípus kezelésére, rekonstuálására. Ez az innovatív rendszer 11 alapvető aminosavat tartalmazó biomimetikus peptidek alkalmazásán alapul, beleértve az alanint, glutamint, glicint, izoleucint, lizint, prolint és valint.

A fehérje peptidek a haj belső kérgébe behatolva fejtik ki hatásukat, ami a hajszálak rekonstrukciója és megerősítése az intermoláris hidrogénkötések hálózata által, amelyek a haj keratinjában vannak jelen. Ezek közé tartoznak az ionos kötések, a diszulfid kötések és a hidrogénkötések. Az eredmény a hajszálak tartós rekonstrukciója, a kezelés rendszeres használata fokozatosan járul hozzá a haj általános minőségének javulásához.

A Raywell hajrekonstrukciós kezelés folyamatos használatával a haj egyre erősebbé, rugalmasabbá, fényesebbé és egészségesebbé válik.

 

Főbb előnyök:

- Javítja a haj erősségét, és rugalmasságát

- Fokozatosan javul a haj minősége minden használattal

- Sérült hajra ajánlott

- Innovatív rendszer, amely biomimetikus peptidek alkalmazásán alapul

A Raywell Biomimetic Termékcsalád Tagjai:

x16 Biomimetikus Előkészítő és Védő Folyadék: A molekulásris 'alapozó'  egy nem kiöblítendő előkezelés, ami elősegíti a kezelés hatóanyagainak a haj belső kérégbe jutását, továbbá védi a haj állapotát a kezelés folyamata alatt. Aminopeptidekkel, hidrolizált búzafehérjékkel és selyemfehérjékkel gazdagított folyadék, amik molekuláris szinten regenerálják a keratin polipeptid láncokat, erős szerkezetet, rugalmasságot, kondicionáltásgot és fényt biztosítva a hajnak. 

Kiszerelés: 150 ml 

x17 Biomimetikus Ujjáépítő Maszk: Ez egy forradalmi aminosavakon alapuló hidratáló és javító maszk, amely minden hajtípust mélyen táplál. A fehérje peptidek a haj belső kérgébe hatolnak, hogy újraépítsék és megerősítsék a haj keratinjában jelen levő intermolekuláris kötések hálózatát, mint például az ionos-, diszulfid-, és hidrogénkötések.

Kiszerelés: 150 ml 

x18 Biomimetikus Hagyd Benne Krém: A keratin polipeptid láncok fokozatos helyreállítására lett kifejlesztve. Ez egy erősítő és védő kezelés is egyben, amit bármely kémiai kezelés előtt és után is érdemes használni.

Kiszerelés: 100 ml

x19 Biomimetikus Kutikula Lezáró Spray: Egy korszerű zárási technológia hő által aktivált polimerekkel, mely egy vékony 'lélegző' réteget hoz létre a haj felszínén, hogy kitöltse éa lezárja a kutikulákat, így biztosítva az antisztatikus és hidratált hatást. Ez a formula hatékonyan megtartja az összes fehérjepeptidet, tápanyagokat és a nedvességet. Amikor a hajszárító hőjének van kitéve, a mikro-porlasztott elemek összekapcsolódnak, erős láthatatlan hidrofób mátrixot hozva létre, amely egy nedvességálló védőpajzzsal borít be minden hajszálat, így biztosítva a kutikula lehető legszorosabb és legsimább lezárását. 

Kiszerelés: 100 ml

Használati utasítás:

-x16 Előkészítő és Védő Folyadék: Permetezze a hajra a hajvégektől a hajtövek felé haladva, masszírozza bele, majd hagyja hatni 4-5 percig,

Az x16Előkészítő és Védő Folyadék felvitele után vigyük fel az x17 Újjáépítő Maszkot, oszlassuk el a hajvégektől a hajtövek felé haladva, finoman átmasszírozva minden részt, amíg fel nem szívódik, majd hagyja hatni 5-10 percig, végül öblítse ki bő vízzel.

x18 Hagyd Benne Krém: A haj hosszától és sűrűségétől függően 1-3 adagot nyomjin ki a tenyerébe, ás dörzsölje a kezei között amíg egy fehér paszta állagú anyaggá alakul át, majd vigye fel a hajvégektől a hajtövek felé haladva, leginkább a sérült területekre koncentrálva, addig masszírozva a hajba amíg teljesen fel nem szívódik. Hagyja hatni 4-5 percig, mielőtt folytatná a Molekuláris Záró Fényesítő Spray használatával.

x19 Kutikula Lezáró Spray: Permetezzen kis mennyiségben egyenletesen a tiszta/ápolt hajra a haj szárítása, formázása közben.

Aktív összetevők:

-**Renaissance Polypeptide Hair Repair Technology**: Ez a technológia biomimetikus peptideket használ, amelyek egy 11 aminosavból álló komplexet tartalmaznak, beleértve az alanint, glutamint, glicint, izoleucint, lizint, prolint és valint. Ezek az aminosavak természetesen beépülnek a haj szerkezetébe, 'leutánozva' annak egyedi struktúráját, így helyreállítva a haj egészséges állapotát.

- **Palmitoyl Oligopeptide-78**: Jelző peptid, amely utasítja a keratinocitákat több keratin termelésére, erősítve a haj és a bőr kiszáradás elleni védelmét.

- **Zinc Palmitoyl Nonapeptide**: Peptidkomponenseket tartalmaz, amelyek növelik a haj és a bőr megújulási, regenerálódási és helyreállítási képességét.

- **Coconut/Palm Kernel Alkanes**: Kókuszpálma magjából származó összetevő, amely mély hidratálást biztosít a hajnak és a bőrnek.

- **Behentrimonium**: Erős kondicionáló, amely csökkenti a statikusságot és javítja a haj fésülhetőségét.

- **Hydrolyzed Wheat Protein**: Erősítő tulajdonságairól ismert, segít megelőzni a hajszálak további gyengülését.

- **Hydrolyzed Silk Protein**: Segít a haj feltöltésében ciszteinnel, amely a keratin termeléséhez szükséges.

- **Tocopheryl Acetate**: E-vitamin egyik formája, amely antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, véd a napsugárzás káros hatásaitól.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház