Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Raywell Bio Hidratáló utazó kit csomag

13.500 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
r31551
Rövid leírás:

Az utazó hajápoló és hidratáló KIT tartalmazza az összes szükséges terméket az utazás során, hogy a hajad mindig ápolt és hidratált legyen. Az 5*100ml-es kiszerelés ideális méret az utazáshoz, így bármikor és bárhová magaddal viheted. Praktikus mérete miatt repülőgépre is felvihető.

Az utazás során a hajad ápolása és hidratálása is fontos, ezért mutatjuk be neked az új utazó hajápoló és hidratáló KIT-et! A 3*100ml-es kiszerelésben az összes szükséges terméket megtalálod, hogy bárhol is jársz a világban, mindig ápolt és hidratált legyen a hajad.

A Hidratáló Utazó KIT az alábbiakat tartalmazza:

Raywell BIO HIDRA – Sampon, Száraz hajra és fejbőrre, száraz korpára 100 ml.

- Raywell BIO HIDRA – Maszk, Száraz hajra és fejbőrre 100 ml.

- Raywell BIO 10in1 – 10 különböző problémára, regeneráló, hajápoló és védő krém 100 ml.

 
 
 
Termékleírás

Az utazó KIT tartalma:

 

- Raywell Bio Hidra sampon  100 ml.

 

A legjobb, amit adhatsz a hajadnak egy teljesen BIO, Vegán, Állatkísérlet mentes, Natúr sampon, mely a természet erejével tökéletes megoldást nyújt a száraz fejbőrnek, illetve hajnak. Gyógyhatású növények tökéletes harmóniáján alapuló professzionális sampon, mely nem tartalmaz semmilyen toxikus anyagot, így a család bármely tagja gondtalanul használhatja, a legkisebbtől a legnagyobbig. Elfelejtheted a szulfátok, illetve parabének káros hatását, melyek a hajra, szárító, irritáló, toxikus hatással lehetnek.

A Raywell Hidra samponja tökéletesen hidratálja a fejbőrt, illetve hajszálakat. Használatával a haj visszanyeri egészségét, újra régi pompájában ragyoghat, akár csak a kisbabák haja. Segít megelőzni a haj gubancolódását, a benne található különleges hatóanyagok révén. Hidratáltságának köszönhetően nem alakulnak ki a gubancok, így a fésülködés szinte gyerekjátékká válik.

A természetes hidratáló anyagok megnyugtatják és megvédik a hajat, valamint a fejbőrt. Formulája gyengéd, kíméletes tisztító hatással bír. Mivel a sampon teljesen Bio hatóanyagokat tartalmaz, így nem tapasztalhatunk erős habzást, amit alap esetben káros hatóanyagok okoznának. Ezért javasoljuk az egymás utáni kétszeri hajmosást a samponnal.

A sampon savas kémhatásának köszönhetően képes zárni a haj kutikuláit, ennek köszönhetően bent tartja a tápanyagokat a haj belsejébe, segít megtartani a festett haj gyönyörű fényét. A sampon által lezárt kutikulák azért bírnak jelentőséggel, mert nem képesek összeakadni, ezzel megelőzve a lehetséges gubancok kialakulását.

Számtalan környezeti hatás lehet szárító hatással fejbőrünkre, illetve hajkoronánkra, melyek dehidratálják, elvékonyítják hajunkat. Végezetül a haj töredezni kezd, letörik, fénytelenné válik. Ilyenek lehetnek az erős napsugárzás, UV-sugárzás, hideg szél, hajszárító, hajformázók hőhatása.

Ugyanilyen hatással lehet a fejbőrünkre is ezek a külső környezeti tényezők. A fejbőr kiszárad, elkezd hámlani, és kialakulhat egy száraz korpás problémás fejbőr is, ami sok kellemetlenséget okozhat a mindennapokban.

Azonban fontos megemlíteni, hogy száraz fejbőr, illetve haj, sok más probléma miatt is kialakulhat, amik szintén ugyanezeket a problémákat okozhatják.

Az alábbi problémák esetén javallott a sampon használata:

  • Száraz, dehidratált hajra
  • Felborult PH egyensúly a fejbőrön, mely következtében száraz korpa jött létre
  • Töredezett hajra
  • Leégett fejbőrre, mely viszket, hámlik és száraz
  • Kémiailag vegykezelt száraz, töredezett hajra
  • Száraz fejbőr következtében keletkezett korpára
  • Száraz, viszkető fejbőrre
  • Száraz fehér lemezkék hullanak a fejbőrről
  • Fejbőr megfázása következtében kialakuló korpásodásra
  • Hormonális változások következtében kialakult száraz fejbőrre
  • Kor előrehaladtával kialakuló száraz fejbőrre
  • Szárító sampon és hajápolók következtében létrejött száraz fejbőrre
  • Orvosi kezelések során jelentkező száraz fejbőrre
  • Káros környezeti hatásokra keletkező száraz korpára
  • 5tHasználata: Minden hajmosáskor használd a Hidra sampont nedves hajra, moss vele hajat, majd öblítsd ki. Bio, Szulfát- és Parabénmentessége miatt a sampon kevésbé habzik, így javasolt az egymás utáni kétszeri hajmosás.

Raywell Bio Hidra maszk 100 ml.

 

Hidratáló, tápláló maszk, mely savas ph-ja révén zárja a kutikulákat, a benne található Tsubaki olaj pedig hidratálja és puhává varázsolja a száraz fejbőrt és hajszálakat. Segít megelőzni a haj kócosodását, használatával könnyen kifésülhetővé válik. Emellett a hidratált haj visszanyeri fényét, így újra régi pompájában ragyoghat, akár a kisbabáknak.

Ajánlott: Száraz, gubancolódásra hajlamos hajra és száraz fejbőrre

Használata: Használhatjuk a Hidra sampon után közvetlen, a még nedves hajon. Hagyjuk hatni pár percig, majd öblítsük ki.

Használhatjuk tápláló pakolásként is, a tiszta hajon. Hagyjuk hatni akár 1 órát a hajon, majd öblítsük ki.

 

Raywell bio 10/1 hajápoló krém 100 ml.

 

Egyedülálló multifunkciós, expressz hajápoló termék a Raywell-től, mely 10 különböző problémára nyújt megoldást! Már egyetlen alkalmazással is érezhető ez a 10 pozitív hatás, melyet a haj számára biztosít a termék.

 

  1. Fényessé, ragyogóvá varázsolja a fakó hajat
  2. Regenerálja a sérült hajszerkezetet
  3. Táplálja és élettel telivé varázsolja a száraz hajat
  4. Megelőzi a haj kócosodását, gubancolódását
  5. Könnyű kifésülhetőséget biztosít
  6. Volumennövelő hatással bír
  7. Védi a festett haj színét
  8. Kellemes illatot kölcsönöz a hajnak.
  9. Hővédő tulajdonságának köszönhetően, megvédi a hajat a hajszárító és hajvasaló szárító és roncsoló hatásától.
  10. Megszünteti a töredezett hajvégeket és megelőzi azok kialakulását.

    Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut a megfelelő hajápolásra. Fontos, hogy hajunkat, mint ahogyan a bőrünket is, rendszeresen hidratáljuk, tápláljuk, védjük, a megfelelő hajápolók segítségével.

    Azonban, ha nincs elég időnk, hogy hosszasan foglalkozzunk a tökéletes hajápolással, akkor mit tehetünk?

    Multifunkciós hajápoló, a hajápolók csodája, meg önmagában testesíti meg azt a rengeteg előnyös tulajdonságot, amit sok különböző hajápoló nyújtana hajadnak, és mindegy egy lépésben, az idő töredéke alatt.

    A Multifunkciós hajápoló, akárcsak a Raywell BIO 10in1 terméke, a mai rohanó életünk kulcsfontosságú hajápolója.  Ez a termék 10 előnyös tulajdonsággal bír, és mindezt ez az egy termék rejti önmagában.

    Jelentősen megkönnyíti a haj kezelését, illetve gátolja annak károsodását. Alkalmas bármely típusú haj ápolására, ugyanis nem nehezíti el a hajat, ha a megfelelő mennyiséget alkalmazzuk a hajszálakon.

    Expressz és egyben professzionális kondicionálást nyújt a haj a számára, hisz tudjuk, hogy a mai rohanó világban minden perc számít. Ez a termék olyan intenzív hatással bír, akár csak egy tápláló maszk a hajnak.

    Raywell 10in1 hajápolója kizárólag természetes összetevőkkel táplálja hajkoronád, így biztonságos, ugyanakkor tökéletes ápolást nyújt számodra, elkerülve a mesterséges összetevőket, káros anyagokat. Ezzel is védve hajad egészségét, jelképezve a természet iránti tiszteletet. A Raywell BIO termékei magas minőségű, prémium összetevőkből készültek, a legmagasabb gyártási technológiának köszönhetően, megőrizve az összetevők hatékonyságát. Szulfát- és Parabénmentesek, így a család bármely tagja, nyugodt szívvel használhatja őket, a legnagyobb biztonságban.

    Ez egy öblítést nem igénylő, hajban maradó krém, így hosszasan táplálja és védi a hajszálakat. Textúrája krémes, lágy, kellemes illatú, mely egyenletesen oszlik el a hajszálakon. Alkalmazásával friss illatot kölcsönöz a hajnak, mely sokáig érződik használata után is.

    Hajformázást megelőzően ajánlatos a használata, ugyanis hővédő tulajdonsága révén, védi és megelőzi a haj kiszáradását, a hajformázók okozta káros hővel szemben. Azonban nem csak a hajformázók káros hatásától védi a hajat, hanem a külső környezetből érkező roncsoló hatásoktól, mint pl. meleg-hideg levegő, erős napsugárzás,

    Phantenol tartalmának köszönhetően magához vonzza és bent tartja a hajszálakban a nedvességet, így gondoskodik a haj hidratáltságáról, hosszantartóan, ugyanis egyfajta védőréteget hoz létre a hajszálak felületén.

    Megszünteti és megelőzi a haj töredezettségét, ugyanis lezárja a haj kutikuláit, ezzel védve a kiszáradástól, megakadályozza a tápanyagok és a festett haj festék pigmentjeinek távozását a hajból, így sokáig élvezhetjük a ragyogó, festett haj, pompás színét.

    Ragyogó fényt és bársonyos simaságot nyújt a hajnak. A krém kisimítja a hajat, ezáltal védi a szöszösödéstől, illetve megelőzi a haj gubancosodását. Használatával elfelejthetjük a magacs gubancokat. Tökéletes kifésülhetőséget biztosít a hajnak.

 

Ajánlott:

  • Gubancosodásra hajlamos hajra
  • Száraz hajra
  • Normál hajra, a megfelelő ápolás és védelem fenntartásához
  • Töredezett hajra
  • Roncsolt hajra
  • Rendszeresen hőnek kitett hajra
  • Hajszárítás előtt, a még nedves hajra
  • Hajvasalás előtt, a még nedves hajra
  • Gyakori napozás, illetve szoláriumozást végzők számára

Használata:

 

Alkalmazását elsősorban nedves hajra ajánljuk! Használat előtt alaposan felrázandó. Hajmosást követően, a törölköző száraz hajon oszlassunk el egy kevés mennyiséget, a haj teljes hosszán, fésüljük, majd szárítsuk, formázzuk a hajat. Száraz hajra nem javasolt használata, ugyanis krémes állagú balzsam. Használat előtt alaposan felrázandó! Ne öblítsd ki!

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház