Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.856.639 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Raywell LUMIN HAIR KIT – Hajlamináló Kezelés, Termoaktív Termékcsalád, Tükörfényhatással

16.500 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
z316u
Rövid leírás:

Megszületettet a Raywell legújabb termoaktív technológián alapuló HAJLAMINÁLÓ kezelése, amely tükörfényhatást biztosít a hajnak és megakadályozza annak göndörödését. A fügekaktusz olaj a termékcsalád egyik legfontosabb hatóanyaga, amely magas antioxidáns, E-vitamin, zsírsav és omega-6 tartalma által azonnal regenerálja a hajat, feltölti tápanyagokkal és mélyen hidratálja. A kezelés fontos hatóanyagai továbbá, a hidrolizált keratin és a hyaluronsav, melyek feltöltik a haj belső szerkezetét, ezáltal a hajszálak kiegyenesednek, kívülről pedig göndörödésgátló filmréteggel vonják be a hajszálakat, így azok egyenesek is maradnak.

Termékleírás

RAYWELL LUMIN HAIR- HAJLAMINÁLÓ KEZELÉS, TERMOAKTÍV TERMÉKCSALÁD, TÜKÖRFÉNYHATÁSSAL

Megszületett a Raywell legújabb, termoaktív technológián alapuló HAJLAMINÁLÓ kezelése, amely tükörfényhatást biztosít a hajnak és megakadályozza annak göndörödését. A fügekaktuszolaj a termékcsalád egyik legfontosabb hatóanyaga, amely magas antioxidáns, E-vitamin, zsírsav és omega-6 tartalma által azonnal regenerálja a hajat, feltölti tápanyagokkal és mélyen hidratálja.

A kezelés fontos hatóanyagai továbbá, a hidrolizált keratin és a hyaluronsav, melyek feltöltik a haj belső szerkezetét, ezáltal a hajszálak kiegyenesednek, kívülről pedig göndörödésgátló és védő filmréteggel vonják be a hajszálakat, így azok egyenesek is maradnak. Speciális hatóanyagai megtartják a haj nedvességtartalmát, védik a hajat a káros környezeti hatásoktól, illetve helyreállítják a sérült hajszerkezetet.

A kezelés végeredménye a tükörfényhatású, egyenes és egészséges haj. A kezelés hatása már az első alkalom után is látvànyos, de a többször elvégzett laminálástól lesz tökéletes a végeredmény. A haj minden kezeléssel láthatóan szebb és egészségesebb lesz.

A Raywell újdonsága az olasz gyártó laboratóriumában született meg, amely egy termoaktív lamináló technológia, és garantáltan 2022 legújabb és legtrendibb hajkezelése.A hajlaminálás egy olyan különleges eljárás, amely teljesen ártalmatlan a hajra. Minden hajtípusra alkalmazható (pl. a festett haj, natúr haj, száraz haj, töredezett haj, zsíros haj, rövid vagy hosszú haj, hullámos vagy göndör haj).

Az eljárás tartóssága 3 hét, ami természetesen függ a haj típusától, valamint a kezelést követően használt utóápolóktól is. A hosszantartó hatás érdekében ajánlott a kezelés 1-es és 3-as lépésének a használata, azaz a lamináló kezelés samponjával mossuk a hajat és használjuk a Fixáló spray-t a hajmosás végeztével, melyet belevasalunk a hajba. Kerüljük a szulfát tartalmú valamint a mélytisztító termékek használatát!

A haj festését és színezését mindenképp a lamináló kezelés előtt végezzük el, ugyanis a hajlaminálás rögzíti a hajban a színpigmenteket és megőrzi a haj színének teltségét. Kifejezetten ajánljuk festett hajra, annak érdekében, hogy a haj színe élénk és hosszantartó legyen! A lamináló kezelés közvetlenül a hajfestés után is elvégezhető. A komplett kezelés minden 25. nap megismételhető. Laminálás után minimum 4 napig nem ajánlott hajat festeni! A kezelés alatt gumikesztyű használata kötelező! A krém bőrrel történő érintkezését kerülni kell!

FIGYELEM! Professzionális, szakmai felhasználásra készült hajkezelés, melynek alkalmazása szakmai ismereteket igényel. Otthoni használat esetén a termék kizárólag saját felelősségre vásárolható meg, a helytelen használatból eredő kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk! Mivel a termék Glioxilsavat tartalmaz, ami eltávolítja a haj elhalt legfelső rétegét, ezért a hatóidő a haj minőségétől változhat! A nagyon roncsolt haj esetén kevesebb ideig hagyjuk hatni a Lamináló krémet (2-es lépés)!

A kezelés lépései:

1. lépés: Lamináló sampon (150 ml)

A lamináló kezelés samponja tökéletesen megtisztítja és előkészíti a hajat a kezeléshez. Mossuk meg alaposan a hajat egymás után 2x , majd öblítsük ki a sampont!

2. lépés: Lamináló krém (150 ml)

A törölköző száraz hajra tincsenként kenjük fel a lamináló krémet és masszírozzuk bele a hajba (középhosszú hajra kb. 50 ml krém szükséges). Ezután húzzunk a hajra egy thermosapkát, vagy lehetőség szerint szárítsuk a hajat hajszárítóval, esetleg búra alatt! A legjobb hatás érdekében búra vagy hajszárító alkalmazása szükséges! Hagyjuk hatni 10-15 percig az anyagot! A hatóidő letelte után öblítsük le a krémet, és ismételten mossuk meg a hajat 1x a Lamináló samponnal, majd töröljük törölköző szárazra!

3. lépés: Rögzítő spray (150 ml)

Fújjuk be a hajat a Rögzítő spray-vel egészen a tövektől a hajvégekig és hagyjuk hatni 5 percig. A hatóidő letelte után kb. 80 %-ra szárítsuk meg a hajat egy hajkefe segítségével. Ezután hajvasalóval, 210 fokon (a vasaló hőmérsékletét a haj minőségéhez állítsuk. A sérültebb hajat alacsonyabb hőmérsékleten vasaljuk) vasaljuk át a tincseket amíg el nem érjük a kívánt tükörfényhatást! A hullámos vagy göndör haj esetén használjunk körvasat, annak érdekében, hogy megmaradjanak a hullámok és elérjük a tükörfényhatást!

Kiszerelés: 3*150ml Kit

 

 

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház