Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Raywell Nanotech Botoplex liposzómás sampon 1000ml.

9.000 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
659689
Rövid leírás:

LIPO NANO-TECH BotoPlex Samponegy új generációs sampon, nem tartalmaz SLS-t, sem parabéneket, gazdag természetes összetevőkben, Cuticlex technológia révén plex-et is tartalmaz, amik megnövelik a sampon hidratáló, fényesítő és volumenizáló hatását.Használata minden hajtípusra javasolt, megvédi a hajat a káros környezeti- és kémiai hatásoktól. Használata: oszlass el 10-15ml sampont hajadon minden hajmosás alkalmával, hagyd hatni pár percig, majd öblítsd ki.

Termékleírás
A kezelés menete: 
 
1. lépés: Mossuk meg a hajat a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás samponnal egymás után kétszer, majd öblítsük ki, és egy törölköző segítségével itassuk fel a felesleges vizet!
 
2. lépés: Egyenletesen oszlassuk el a hajon a hosszúságnak és volumennek megfelelő mennyiségű Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás maszkot, majd fésüljük át a hajat és egy termosapkával fedjük le! Hagyjuk hatni 10 percig, melynek leteltét követően öblítsük ki a hajat!
 
3. lépés: Fújjuk be egyenletesen a haj teljes hosszát a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hővédő spray-vel, fésüljük át, és ezt követően szárítsuk meg teljesen a hajat! Gubancolódásra erősen hajlamos haj esetén csak félszárazra szárítsuk a hajat!
 
4. lépés: A száraz/félszáraz hajat fújjuk be a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hajfénnyel! Félszáraz hajra történő alkalmazás esetén fésüljük ki a hajat!
 
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház