Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Raywell BIO Wave Hajvégápoló Olaj 100 ml

5.600 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
RY_Bwave
Rövid leírás:

Ápoló hatású, ragyogást nyújtó hajvégápoló olaj, melynek különleges összetevői ápolják és megszelídítik a rakoncátlan fürtöket. Gyönyörű rendezett loknikat szerezhetünk használatával. Erősíti és védi a haj rostjait, ugyanakkor nem nehezíti el azt. Egyaránt használható az erősen göndör haj, göndör, hullámos, vagy akár a dauerolt hajra is. A termékben található különleges polimerek, valamint a tápláló hatású Shea vajnak köszönhetően, a tincsek rugalmassá és kontúrossá válnak. Rendkívüli fényességet és hidratáltságot nyújt a göndör és hullámos hajnak. Azonnali kifésülhetőséget és maximális kontrollt biztosít. A Wave termékcsalád BIO vonalat képvisel, nem tartalmaz káros szulfátokat és parabéneket.

Termékleírás

Használata: Használható nedves és száraz hajra is, illetve napi használatra is javasoljuk, hiszen a göndör és hullámos haj mindig extra ápolást igényel. Pumpáljunk egy kevés mennyiséget a tenyerünkbe és a hajközéptől a hajvégek irányába vigyük fel az olajat a kezünk segítségével.

 

Kiszerelés: 100 ml

 

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház