Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Raywell BIO CACTUS – Speedy Hair – A legjobb hajregenerálónk

5.100 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
RY_BC0332
Rövid leírás:

A speedy Hair fügekaktusz tartalma révén magas antioxidáns koncentrációval rendelkezik, a haj szerkezetét nagyon gyorsan regenerálja, ezért mondhatni kötelező termék minden festés és szőkítés, és egyéb kémiai kezelések után közvetlenül! A haj szerkezetét szinte 100%-osan regenerálja, így az tökéletes, puha és fényes lesz. Savas pH-ja zárja a kutikulákat,  mélyen rögzítve a festék pigmentjeit! Még a letört, nyúlós, leégetett szőke hajat is rendbe tudja hozni!

 

  • 10 perc alatt REGENERÁLJA a sérült hajszerkezetet 
  • Újgenerációs hajápoló 
  • Bárhol, bármikor használható, akár hajmosás nélkül is 
  • Alkalmazható száraz, töredezett haj esetén; festés-szőkítés-dauerolás utáni roncsolt hajra
  • Volument ad a hajnak, akár 2x olyan dús hatást kelt 
  • Póthaj ápolására is alkalmas 
  • Hajfestés után alkalmazva, azonnal zárja a cuticulákat, így a haj egészségesebb lesz, a festés utáni sérült hajszerkezetet regenerálja, valamint a hajszín hosszan tartó, fényes lesz
  • A megnyúlt, gumis hajat képes regenerálni
Termékleírás

A Speedy Hair egy olyan különleges, innovatív termék, amely hajmosás nélkül is tíz perc alatt helyreállítja hajszálaid szerkezetét. A fügekaktusz kivonatnak és a hajszál regenerátor tartalmának köszönhetően képes azonnal újjáépíteni bármilyen típusú hajat. 

Használata: mosás nélkül használható, elég ha benedvesíted hajad, oszlass el rajta 5-15ml-t a Speedy Hair-ből, masszírozd bele a hajadba, és fésüld át a gyökerétől kifelé, majd 5-10 perc elteltével szárítsd bele hajadba!

Kiszerelés: 250ml

Összetevők:

Propylene Glycol, Alcohol denat., Aqua/Water, Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Hydroxypropylcellulose, Mek, Isopropyl alcohol, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Amylcinnamyl Alcohol, Butylphenyl methylpropional, Linalool.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház