Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Magic Hair Good dream a jó alvásért

Eredeti ár: 5.890 Ft
Akciós ár: 4.690 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
mhgd
Rövid leírás:

MAGIC HAIR GOOD DREAM ÁLOMBOGYÓ
Pihentető alvás álombogyóval! Megérkezett a Good Dream étrend-kiegészítő gumivitamin melatoninnal, L-triptofán aminosavval, növényi kivonatokkal a nyugodt alvásért! Termékünk természetes hatóanyagai csökkentik az elalváshoz szükséges időt, valamint segítenek enyhíteni a repülőgépes utazás okozta szubjektív érzést (jet lag). A növényi kivonat-komplex nyugtató és feszültségoldó hatással bír, a szorongásoldó gyógynövények lenyugtatják az idegrendszert, ezzel segítve a megfelelő relaxációt. Próbáld ki a Good Dream gumivitamint, a tökéletes alvásért.

Pihentető alvás álombogyóval:megérkezett a Good Dream étrend-kiegészítő gumivitamin melatoninnal, L-triptofán aminosavval, növényi kivonatokkal a nyugodt alvásért!

Termékünk természetes hatóanyagai csökkentik az elalváshoz szükséges időt, valamint segítenek enyhíteni a repülőgépes utazás okozta szubjektív érzést (jet lag). A növényi kivonat-komplex nyugtató és feszültségoldó hatással bír, a szorongásoldó gyógynövények lenyugtatják az idegrendszert, ezzel segítve a megfelelő relaxációt. Próbáld ki a Good Dream gumivitamint, a tökéletes alvásért!

Termékleírás
Sleep & Relax
maci_malna
 
A Good Dream vegyes gyümölcs ízesítésű, melatonint, L-teanin és L-triptofán aminosavakat, citromfűlevél-kivonatot, kék golgotavirág-kivonatot, valeriana gyökér-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő gumivitamin.
Hozzájárul a nyugodt és pihentető alváshoz
Ízletes gumimacik, amelyeket élvezet fogyasztani
100% vegán, glutén,- zselatin,- mogyoró- és szójamentes
Természetes megoldás az alvás szabályozására
Stresszcsökkentő és szorongásgátló összetevőkkel
2 db gumivitamin 6 mg melatonint, 50 mg L-teanint, 1,5 mg L-triptofánt, valamint 4,75 mg növényi kivonat komplexet 2 db gumivitamin 6 mg melatonint, 50 mg L-teanint, 1,5 mg L-triptofánt, valamint 4,75 mg növényi kivonat komplexet tartalmaz. A készítmény kitűnő választás, ha szükséged van egy pihentető alvásra, vagy ha a könnyű elalváshoz keresel segítséget.


Melatonin jótékony hatásai
infograf-1
Miért válasszam?
A vegyes gyümölcs ízesítésű Good Dream gumivitamin egy édes és egyszerű módja annak, hogy természetes hatóanyagokkal támogasd az alvásod minőségét.
Tanácsaink a Good Dream hajvitamin fogyasztásával kapcsolatban
Adagolás:Felnőtteknek 2 db gumivitamin naponta, elszopogatva vagy elrágva.
Mivel a melatonin hatásáról szóló hosszú távú vizsgálatok felnőttekre korlátozódnak, nem ajánlott gyermekeknek vagy serdülőknek. Terhes és szoptató nők se szedjenek melatonint mindaddig, amíg nem kérdezik meg az orvosuktól, hogy számukra biztonságos-e. Súlyos vese- vagy májproblémák, epilepszia, leukémia, és bizonyos típusú rákok esetén a használata ugyancsak nem javasolt.

Beszéljen az orvosával, ha különféle gyógyszereket is szed. A fogamzásgátló tabletták növelhetik a szervezetben termelődő melatonin mennyiségét, míg a véralvadásgátló gyógyszerekkel történő együttes használata fokozhatja a vérzés kockázatát. Kerülni kell a melatonin szedését, ha valaki kortikoszteroidokat kap az immunválasz elnyomására olyan betegségek esetén, mint a rheumatoid arthritis vagy a lupus. Ne vegye be együtt antidepresszánsokkal, a cukorbetegség kezelésére használatos gyógyszerekkel, illetve görcsoldókkal.

Mivel a melatonin álmosságot okoz, a használata során tartózkodjon a vezetéstől, illetve a különleges figyelmet és koncentrációt igénylő tevékenységektől.


Jognyilatkozat:
A termék vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely nem helyettesíti az egészséges táplálkozást és életmódot. A termék nem előzi meg, és nem gyógyítja a betegségeket. Amennyiben egészségügyi problémája van, keresse fel háziorvosát!
Kiszerelés: 60 db gumivitamin/ doboz
Nettó tömeg: 180 g

Összetevők:
Édesítőszerek:(tápióka szirup, nádcukor), víz , Zselésítő anyag (gyümölcspektin), Savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrát), Étkezési sav (citromsav), L-teanin, Citromfű levél kivonat, kék golgotavirág kivonat, valeriána gyökér kivonat, melatonin, 5-hidroxitiptofán kivonat, Színezék: titán-dioxid, gyümölcslé koncentrátum, Fényezőanyag (karnaubaviasz, kókuszolaj)

A Magic Hair Good Dream az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézethez bejelentett és ellenőrizhető termék, amelynek notifikációs száma: 30356/2022
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház