Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Magic Hair keratin bomb

Eredeti ár: 6.490 Ft
Akciós ár: 4.690 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
mhkb
Rövid leírás:

A Keratin Bomb egy ízletes gumicukorka, amiben minden aminosav és vitamin benne van, ami a hajad és körmöd erősségéért felelős keratin felépítéséhez szükséges. A keratin- és kollagén-tartalmú gumicukorka segít megerősíteni és táplálni a hajat, bevitelével egészséges, csillogó megjelenésű hajat érhetsz el. Próbáld ki a piacon egyedülálló, hidrolizált keratint tartalmazó termékét.

Az erős, élettel teli dús hajkoronáért!Őrizd meg hajad szépségét, vagy erősíts, dúsíts az igénybevett hajkoronádon - a Keratin Bomb gumicukorkával!


A Keratin Bomb egy ízletes gumicukorka, amiben minden aminosav és vitamin benne van, ami a hajad és körmöd erősségéért felelős keratin felépítéséhez szükséges. A keratin- és kollagén-tartalmú gumicukorka segít megerősíteni és táplálni a hajat, bevitelével egészséges, csillogó megjelenésű hajat érhetsz el. Próbáld ki a piacon egyedülálló, hidrolizált keratint tartalmazó hajvitaminunkat a lehető legfinomabb kiszerelésben!

Termékleírás
Egy finom és hatékony gumicukorka
maci_malna
 
A Keratin Bomb erdei gyümölcs ízű, keratint, halkollagént, biotint, valamint többféle vitamint és ásványi anyagot tartalmazó étrend-kiegészítő gumicukorka.
Egyedülálló hatóanyagokkal: keratin, kollagén, bambusz-kivonat
Ízletes gumicukorka, amelyeket élvezet fogyasztani
Kiegyensúlyozott vitamin- és ásványianyag-tartalom
100% glutén, zselatin, mogyoró- és szójamentes
Hozzájárul a hajszálak erősítéséhez
2 db gumicukorka 50 mg keratint, 200 mg kollagént és 5000 µg biotint tartalmaz. A keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán, valamint segít megtartani a rugalmasságát.A hidrolizált kollagén megkadályozhatja a korai hajhullást, a haj elvékonyodását, valamint őszülését. A legtöbb hajvitamin alap hatóanyaga a biotin, azonban nehéz olyan magas hatóanyag tartalmú készítményt találni, amely olyan mega dózisban tartalmazza ezt az fontos mikrotápanyagot, amely ténylegesen elegendő mennyiséget jelenthet annak érdekében, hogy a jótékony hatásokat belátható időn belül ki tudja fejteni.


Keratin Bomb olyan dózisban tartalmazza ezt az elengedhetetlen mikrotápanyagot (NRV 10.000%), amely mindennapos szedése garantálja, hogy a biotin bevitel miatt ne kelljen aggódnod!
Mi az a keratin és mire jó?
A keratin a fehérjék közé tartozik. Legfontosabb alkotóeleme a hajnak, a körömnek és a bőr külső rétegének. De az állatok szarva, karmai, tolla, patája is tartalmaz keratint. A keratin elsődleges feladata a hámsejtek védelme a károsodásokkal szemben. A keratin tulajdonképpen egy főleg kéntartalmú protein, azaz fehérje.

Tudományosan kimutatott, hogy a hajunk 97%-ban keratinból épül fel, a maradék 3%-ot a víz adja, ezért egyértelműen kijelenthető, hogy a hajunk fő összetevője a keratin. Ezért is következhet egyértelműen, hogy ha el van töredezve a hajunk vagy nagyon sérülékeny, akkor keratinos készítményekkel szükséges kezelni.

Keratin Bomb termékünket a már megszokott, hasznos vitaminok mellett a piacon egyedülálló, hidrolizált keratinnal is bővítettük, ezzel még inkább elősegítve a hajszálak erősítését.
A keratin szedésének 4 legnagyobb előnye
infograf-1
Miért válasszam?
Az erdei gyümölcs ízesítésű Keratin Bomb gumicukorka egy édes és egyszerű módja annak, hogy belülről kifelé támogasd a tested a megfelelő tápanyagokkal. Finom és kényelmes módszer a vitaminok és ásványi anyagok feltöltésére, amelyek támogathatják az általános egészséged és szépségápolási rutinodat egyaránt.
Mikortól tapasztalhatsz változást?
A Keratin Bomb gumicukorkának idő kell, hogy beépüljön a szervezetbe és kifejtse jótékony hatását, ezért az első pár napban még türelmesnek kell lenned. Lehetséges, hogy egyesek már az első hét után éreznek némi változást a Keratin Bomb szedésének köszönhetően. A látható és tartós eredményekért a gumicukorka 3 hónapos, kúraszerű szedését javasoljuk.
changes
Tényleg beválik?
A Magic Hair termékek már bizonyítottak, hiszen az egyetlen olyan hajápoló termékcsalád, melynek eredményeit közjegyző hitelesítette, ezért nyugodt szívvel bízhatsz abban, hogy az új Magic Hair Gummies gumivitaminok és gumicukorkák is hatásos segítőid lesznek a hajnövesztés során.

Azt, hogy a Magic Hair vitaminok és gumicukorkák beválnak-e, és hogy mennyire elégedettek velük a Magic Hair vásárlók, folyamatosan mérjük. A mérések eredményéhez te is hozzáférhetsz. Itt egy olyan videót találsz, melyben 3 hónapig kísértük figyelemmel a Magic Hair kúra eredményeit. A Magic Hair tesztet közjegyző végezte, így az eredmények teljesen megbízhatók.
A Keratin Bomb kiemelkedő tulajdonságai:
big-decoration
effects-deatils-1effects-deatils-2
effects-deatils-3effects-deatils-4effects-deatils-5
A Keratin Bomb tökéletes hatóanyagai:
float-decoration-1
vitamin-1
A gumicukorka fő alkotóeleme a biotin.A hajra és körömre gyakorolt pozitív hatásai miatt időnként H-vitaminnak vagy a szépség vitaminjának is nevezik.
> bővebben
 
vitamin-2
Az A-vitamin, vagy más nevén retinol, a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik, és számos fontos szerepet lát el.
> bővebben
 
vitamin-3
B6-vitamin segítségével hajad újra visszanyerheti egészséges fényét, megnyugtathatja és eltávolíthatja a fejbőr irritációját
> bővebben
 
vitamin-4
B5-vitamin, szerepe sokoldalú, egy kulcsfontosságú enzim alkotórésze a szénhidrátok és zsírok energiává történő alakításában.
> bővebben
 
vitamin-5
A B12-vitamin elengedhetetlen a vörösvérsejtek képzéséhez és a hemoglobin-szintézishez.
> bővebben
 
vitamin-6
B3-vitamin, egészségesebb bőrt kölcsönöz, valamint elengedhetetlen az ideg-, a keringési- és az emésztőrendszer megfelelő működéséhez.
vitamin-7
A B1-vitamin nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészséges működéséhez.
vitamin-8
A B2-vitamin (Riboflavin) a B-vitaminok családjába tartozó vízben oldódó vitamin.
> bővebben
 
vitamin-9
A folsav részt vesz a normál aminosav-szintézisben.
> bővebben
 
vitamin-10
A D-vitamin számos élettani funkcióban tölt be fontos szerepet, többek között hozzájárul:
> bővebben
 
vitamin-11
A hidrolizált keratint elsősorban hajápoló termékekben használják a hajat erősítő és hidratáló tulajdonsága miatt.
> bővebben
 
vitamin-12
A kollagén hasznos a bőr rugalmassága, hidratáltsága szempontjából, fiatalos textúrát ad a bőrnek, táplálja a hajat.
> bővebben
 
vitamin-13
A bambusz kivonat nagy mennyiségű szilíciumot tartalmaz, amely elősegíti a haj, köröm, bőr, fogzománc egészségét és biztosítja az inak szilárdságát és rugalmasságát.
vitamin-14
Az MSM egy ízületvédő és a szerves kén forrása, amely növeli az ízületek egészségét, rugalmasságát és mobilitását, enyhíti a gyulladást és csökkenti a fájdalmat.
> bővebben
 
float-decoration-2
Tanácsaink a Keratin Bomb gumicukorka fogyasztásával kapcsolatban
Hogyan fogyaszd a Keratin Bomb gumicukorkát?Egy dobozban egy havi gumicukorkát (60 db) találsz. Felnőtteknek naponta 2 darab gumicukorka javasolt, szopogatva.

A készítmény szedését kúraszerűen, 3 hónapig ajánljuk a kívánt hatás elérése érdekében. Azt tanácsoljuk, hogy étkezések közben vagy után szopogasd el a gumicukorkát. A gyomorpanaszok elkerülése érdekében fontos, hogy lehetőleg NE éhgyomorra fogyaszd!
maci_malna1
Hogyan szedd a Keratin Bomb gumicukorkát egyéb, Magic Hair hajvitaminokkal kombinálva?

Amennyiben a Keratin Bomb gumicukorkát a Biotin Bomb, Magic Hair Gummies, a Magic Hair kapszula, Magic Hair Splash, Magic Hair Max vagy Beauty Bar termékeink egyikével szeretnéd kombinálni, azt javasoljuk, hogy egyik nap az egyiket, másik nap a másikat vedd be. A kombinált kúra úgy is hatásos, ha havonta cseréled az adott hajnövekedést támogató terméket. Egy nap, több termék fogyasztását nem javasoljuk! Példa: Ha pezsgőtablettával kombinált kúrát választottál, akkor azt javasoljuk, hogy az egyik napon a pezsgőtablettát fogyaszd, a másik napon pedig a gumicukorkát vedd be, tehát felváltva.

Hogyan szedd a Keratin Bomb gumicukorkát egyéb, Magic Hair kollagén készítménnyel kombinálva?

A Magic Hair hajnövekedést támogató termékeket és kollagén-tartalmú készítményeket (úgymint: Beauty Liquid, Beauty Collagen Tablets) fogyaszthatod egy napon, de lehetőleg más napszakban.

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt flakonban. Felbontás után 30 napon belül fogyasztandó. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Jognyilatkozat:
A termék egy étrend-kiegészítő, amely nem helyettesíti az egészséges táplálkozást és életmódot. A termék nem előzi meg, és nem gyógyítja a betegségeket. Amennyiben egészségügyi problémája van, keresse fel háziorvosát!
Kiszerelés: 60 db gumicukorka/ doboz
Nettó tömeg: 180 g

Fogyasztási javaslat:
Felnőtteknek naponta 2 darab gumicukorka javasolt , elszopogatva. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmények szedését 14 éves kor alatt nem ajánljuk! Tárolás: szobahőmérsékleten száraz helyen tárolandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó.

tablazat

Összetevők:
Édesítőszerek (glükóz, cukor), víz, zselésítő anyag (pektin), metil-szulfonil-metán, hidrolizált kollagén - hal eredetű, Savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrát), kalcium-D-pantotenát, hidrolizált keratin, Étkezési sav (citromsav), bambuszlevél kivonat, tiamin-mononitrát, riboflavin, niacin, Piridoxin-hidroklorid , D-biotin, retinil-palmitát, természetes vegyes erdei gyümölcs aroma, Színezék: Brillantkék fcf, Fényezőanyag (karnaubaviasz, kókuszolaj), folsav, Metilkobalamin, kolekalciferol

A Magic Hair Keratin Bomb az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézethez bejelentett és ellenőrizhető termék, amelynek notifikációs száma: 30334/2022


Miből, mennyit kellene ennem ahhoz, hogy fel tudjam venni a versenyt, a Keratin Bomb gumicukorkával?
etelek
 
 
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház