Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Magic Hair Biotin bomb

Eredeti ár: 5.870 Ft
Akciós ár: 4.690 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
mhbb
Rövid leírás:

1 HAVI MAGIC HAIR BIOTIN BOMB GUMIVITAMIN
Készen állsz arra, hogy olyan hajad legyen, amilyet mindig is szerettél volna? A tökéletes hajkorona eléréséhez megalkottunk egy új, különleges formulát, melynek segítségével elegendő dózisú biotint juttathatsz a szervezetedbe, annak érdekében, hogy jótékony hatásait élvezhesd a hajadon. Itt az ideje megismerned a Magic Hair hajnövesztő termékek legújabb vitaminját, a Biotin Bomb gumivitamint! A Biotin Bomb gyors felszívódású, magas biotin, cink, folsav, A-, B-, C-, E- és D- vitamin, inozitol, jód és kolin-tartalmú, maci alakú, zselés gumicukor formájú vitamin, erdei gyümölcs ízben.

Látványos eredmény, zamatos íz:megérkezett a legfinomabb gumivitamin, extra dózisú biotinnal, hogy a hajad még egészségesebb és ragyogóbb legyen!


A tökéletes hajkorona eléréséhez megalkottunk egy új, különleges formulát, melynek segítségével elegendő dózisú biotint juttathatsz a szervezetedbe, annak érdekében, hogy jótékony hatásait élvezhesd a hajadon. A haj normál növekedéséhez a leglátványosabb eredményt biotinnal lehet elérni, ezért alkottuk meg a Biotin Bomb gumivitamint! A megfelelő hatás mellett sokat dolgoztunk a legfinomabb íz elérésén, így bátran kijelenthetjük, hogy imádni fogod bevenni!

Termékleírás
Mi az a biotin, és miért annyira nélkülözhetetlen?
biotin ( B7-vitamin) egy vízben oldódó B-komplex vitaminfajta. Elsősorban a haj, a bőr és a körmök szépségvitaminjaként ismert, de ennél jóval több területen támogatja egészségedet. A biotin működőképes állapotban tartja az idegrendszert azáltal, hogy segíti a neurotranszmitterek, vagyis az ingerületátvivő anyagok aktivitását. Emellett növelheti a sejtek inzulinérzékenységét, ezáltal részt vehet a vércukorszint szabályozásában.
haj-graf
Ha az alábbi tüneteket észleled, szervezeted nagy eséllyel nem jut megfelelő mennyiséghez ebből a nélkülözhetetlen vitaminból:
 
 Hajhullás, a hajszálak elvékonyodása
 
 Gyenge, törött, berepedezett körmök
 
 Állandó idegesség, fáradtság, letargia
 
 Pikkelyes, vöröses bőrkiütés (seborrheás dermatitisz)
 
 Étvágytalanság, gyomor- és bélpanaszok
 
 A nemi vágy csökkenése
A biotin szedésének 4 legnagyobb előnye
infograf-1
Egy finom és hatékony hajvitamin
maci_malna
 
A Biotin Bomb gyors felszívódású, magas biotin, cink, folsav, A-, B-, C-, E- és D- vitamin, inozitol, jód és kolin-tartalmú, maci alakú, zselés gumicukor formájú vitamin, erdei gyümölcs ízben.
Ízletes vegán gumimacik, amelyeket élvezet fogyasztani
Kiegyensúlyozott vitamin- és ásványianyag-tartalom
100% vegán, glutén, zselatin, mogyoró- és szójamentes
Nem tartalmaz mesterséges színezéket
Hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához
2 db gumivitamin 5000 µg biotint tartalmaz. A termék hatóanyaga biotin, amely egy a szervezetünk normális működéséhez fontos B-vitamin, de hírnevét a szépségápolásban tett jótékony hatásainak köszönheti. A legtöbb hajvitamin alap hatóanyaga a biotin, azonban nehéz olyan magas hatóanyag tartalmú készítményt találni, amely olyan mega dózisban tartalmazza ezt az fontos mikrotápanyagot, amely ténylegesen elegendő mennyiséget jelenthet annak érdekében, hogy a jótékony hatásokat belátható időn belül ki tudja fejteni.


Biotin Bomb olyan dózisban tartalmazza ezt az elengedhetetlen mikrotápanyagot (NRV 10.000%), amely mindennapos szedése garantálja, hogy a biotin bevitel miatt ne kelljen aggódnod!
Miért válasszam?
Az erdei gyümölcs ízesítésű Biotin Bomb gumivitamin egy édes és egyszerű módja annak, hogy belülről kifelé támogasd a tested a megfelelő tápanyagokkal. Finom és kényelmes módszer a vitaminok és ásványi anyagok feltöltésére, amelyek támogathatják az általános egészséged és szépségápolási rutinodat egyaránt.
Mikortól tapasztalhatsz változást?
A Biotin Bomb vitaminnak idő kell, hogy beépüljön a szervezetbe és kifejtse jótékony hatását, ezért az első pár napban még türelmesnek kell lenned. Lehetséges, hogy egyesek már az első hét után éreznek némi változást a Biotin Bomb szedésének köszönhetően. A látható és tartós eredményekért a gumivitamin 3 hónapos, kúraszerű szedését javasoljuk.
changes
A Biotin Bomb kiemelkedő hatásai:
big-decoration
effect-deatils-1effect-deatils-2
effect-deatils-3effect-deatils-4effect-deatils-5
A Biotin Bomb tökéletes hatóanyagai:
float-decoration-1
vitamin-1
Biotin (2 db gumivitaminban 5000 μg) A gumimacik fő alkotóeleme a biotin.A hajra és körömre gyakorolt pozitív hatásai miatt időnként H-vitaminnak vagy a szépség vitaminjának is nevezik.
> bővebben
 
vitamin-2
Az A-vitamin, vagy más nevén retinol, a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik, és számos fontos szerepet lát el.
> bővebben
 
vitamin-3
A B-vitaminok vízben oldódnak, így a szervezetben nem raktározódnak el, mivel a felesleget a test folyamatosan kiüríti, ezért pótlásuk nagyon fontos.
> bővebben



vitamin-4
Ha a szervezeted számára kevés cinket fogyasztasz, az fokozott hajhullásban, hajtöredezésben mutatkozik meg.
> bővebben
 
vitamin-5
A csontokra gyakorolt jótékony hatása közismert, a legújabb kutatások szerint azonban gyakorlatilag szinte minden szervünk működésére kihat.
> bővebben
 
vitamin-6
A C-vitamin hozzájárul a biotin jobb felszívódásához és segíti a szervezetet abban, hogy az elfogyasztott ételekből könnyebben vonja ki a haj, a bőr és a köröm erősítéséhez szükséges tápanyagokat.
> bővebben
vitamin-7
A jód a pajzsmirigy "tápláléka", amely a hormonok által szabályozza testünk energiafogyasztását.
> bővebben
 
vitamin-8
Az E-vitamin hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szépség vitaminjának is nevezett E-vitamin többféle jótékony hatással is rendelkezik.
> bővebben
 
vitamin-9
Az inozitol terápiás hatását előszeretettel alkalmazzák termékenységi problémáknál, különösen inzulinrezisztencia fennállásakor, sőt az idegrendszeri problémák mérséklése esetén is hatékonynak bizonyul.
> bővebben
 
float-decoration-2
Tanácsaink a Biotin Bomb hajvitamin fogyasztásával kapcsolatban
Hogyan fogyaszd a Biotin Bomb hajvitamint?Egy dobozban egy havi gumimacit (60 db) találsz. Felnőtteknek naponta 2 darab gumivitamin javasolt, rágva vagy elszopogatva. A készítmény szedését kúraszerűen, 3 hónapig ajánljuk a kívánt hatás elérése érdekében. Azt tanácsoljuk, hogy étkezések közben vagy után rágd el a vitamint. A gyomorpanaszok elkerülése érdekében fontos, hogy lehetőleg NE éhgyomorra fogyaszd!
biotin-bomb-graf
Hogyan szedd a Biotin Bomb hajvitamint egyéb, Magic Hair hajvitaminokkal kombinálva?

Amennyiben a Biotin Bomb hajvitamint a Magic Hair Gummies, a Magic Hair kapszula, Magic Hair Splash, Magic Hair Max vagy Beauty Bar termékeink egyikével szeretnéd kombinálni, azt javasoljuk, hogy egyik nap az egyiket, másik nap a másikat vedd be. A kombinált kúra úgy is hatásos, ha havonta cseréled az adott hajnövekedést támogató terméket. Egy nap, több termék fogyasztását nem javasoljuk! Példa: Ha pezsgőtablettával kombinált kúrát választottál, akkor azt javasoljuk, hogy az egyik napon a pezsgőtablettát fogyaszd, a másik napon pedig a gumimacit vedd be, tehát felváltva.

Hogyan szedd a Magic Hair Gummies hajvitamint egyéb, Magic Hair kollagén készítménnyel kombinálva?

A Magic Hair hajnövekedést támogató termékeket és kollagén-tartalmú készítményeket (úgymint: Beauty Liquid, Beauty Collagen Tablets) fogyaszthatod egy napon, de lehetőleg más napszakban.

Jognyilatkozat:
Jognyilatkozat: A termék vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely nem helyettesíti az egészséges táplálkozást és életmódot. A termék nem előzi meg, és nem gyógyítja a betegségeket. Amennyiben egészségügyi problémája van, keresse fel háziorvosát!
Kiszerelés: 60 db gumivitamin/ doboz
Nettó tömeg: 150 g

Fogyasztási javaslat:
Felnőtteknek naponta 2 darab gumivitamin javasolt , rágva vagy elszopogatva. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmények szedését 14 éves kor alatt nem ajánljuk! Tárolás: szobahőmérsékleten száraz helyen tárolandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó.

tablazat

Összetevők:
Édesítőszerek (glükóz, cukor), víz, Tömegnövelő szer (trikálcium-foszfát), fekete répalé koncentrátum, Zselésítő anyag (pektin), Étkezési sav (citromsav), sárgarépalé koncentrátum, erdei gyümölcs aroma, Aszkorbinsav (C-vitamin), Alfa-tokoferil-acetát (E-Vitamin), Kalcium-D-pantotenát (pantoténsav),D-biotin, cink-szulfát, Piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), Retinil-acetát (A-vitamin), folsav, Fényezőanyag (karnaubaviasz, napraforgóolaj), kálium-jodid, kolin-bitartarát , inozitol, ergokalciferol (D2-vitamin),cianokobalamin (B12-vitamin)

A Magic Hair Biotin Bomb az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézethez bejelentett és ellenőrizhető termék, amelynek notifikációs száma: 29222/2022


Miből, mennyit kellene ennem ahhoz, hogy fel tudjam venni a versenyt, a Biotin Bomb gumivitaminnal?
etelek
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház