Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 314.966 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

DCM Ammónia mentes hajfesték 100 ml.

1.680 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
dcmam
Rövid leírás:

DCM - Ammóniamentes krémhajfesték

Az Argán olaj és a Shea vaj technológia tökéletes lágyságot ad a hajnak a festés során.
- 100% ammóniamentes formula
- 100% ősz haj fedés
- Új generációs pigmentekkel kifejlesztett formula
- Könnyen keverhető krémes állag
- Kellemes illat
- Akár 5 árnyalatnyi felvilágosító hatás az ultravilágos árnyalatoknál
- Higítási arányok: 1: 1,5
- Ultravilágos árnyalatoknál: 1: 2
- 46 árnyalat

-100 ml.

Megjegyzés rovatban kérjük adja meg a festék kódját

Termékleírás

Argán olaj- különlegesen gazdag Omega 6 és 9 zsírsavban, képes megvédeni a hajat az oxidációtól. Zsírsavakban gazdag olaj, mely tápláló hatású, segítve a haj belsejének újraépítését.
Shea Vaj- hidratáló, tápláló, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságai és a kémiai összetétele gazdag (A, E és D vitaminban) miatt értékes összetevő.

Festés előkészítése:
A festék előkészítése és felvitele során mindig viseljen megfelelő kesztyűt. A terméket hordja fel száraz nem megmosott hajra. Az árnyalatokat keverje 1:1,5 arányban (pl. 50g DCM ammóniamentes hajszínező krém + 100g DCM oxidálószer).
Szupervilágosítókat keverje 1: 2 arányban (pl. 50g DCM ammóniamentes hajszínező krém + 100g DCM oxidálószer).

Alkalmazás módja:
Első alkalmazás (soha nem festett haj). Vigye fel a festéket a haj hosszára és a hajvégekre, és hagyja 15percig hatni. Újra készítse el és vigye fel a festéket a hajtőre, a haj hosszára és a hajvégekre, hagyja 30 percig hatni.
Lenövés utánfestése (már festett haj) 2. alkalmazás. Vigye fel a festéket a lenövésre, és hagyja 30 percig hatni. A hatóidő letelte után vizezze be a hajat, és emulgálja a korábban lenövésre kent festéket, eloszlatva a haj hosszán és a hajvégeken, és hagyja 5 percig hatni. A hatóidő eltelte után emulgálja a festéket.
Szuperfelvilágosító sorozat 1:2: Hordja fel a festéket a lenőtt részre és hagyja hatni 45/60 percig. Szükség esetén kenje az előzőleg a lenövésekre kent festéket a hajszálakra és a hajvégekre és hagyja állni 5 percig.


FONTOS: Biztonsági előírások: Fenilén- diamint (diamino- toluén), diamino- benzolokat, resorcinolt. A hajfesték súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Olvassa el és kövesse az ebben a tájékoztatóban közölt használati utasításokat. A termék előkészítése, felvitele és leöblítése közben viseljen megfelelő kesztyűt, a terméket 16 éven aluli személyek ne használják. Az ideiglenes fekete henna tetoválások növelhetik az allergia kockázatát. Ne fesse a hajat, ha az arcán bőrkiütést észlel, vagy fejbőre érzékeny, irritált vagy sérült, ha már tapasztalt reakciót hajfestés után, ha korábban már tapasztalt reakciót ideiglenes fekete henna tetoválás után. Ezekben az esetekben bármilyen termék használata előtt forduljon orvoshoz. Használat után alaposan öblítse le a hajat. Ne használja szempilla és szemöldök festésére. Kerülje a termék bőrrel és szemmel érintkezését. Azonnal öblítse ki a szemet a termékkel érintkezés esetén. Ha kontaktlencsét visel, vegye ki, mielőtt bőségesen vízzel kiöblíti a szemét. Ennek a figyelmeztetésnek a be nem tartása vakságot okozhat. Gyermekektől távol tartandó. Csak professzionális használatra.
BÁRMELY TERMÉK HASZNÁLATA ELŐTT 48 ÓRÁVAL VÉGEZZEN ÉRZÉKENYSÉGI TESZTET, akkor is, ha korábban már használt hajfestő terméket.
BŐRÉRZÉKENYSÉGI TESZT A kikevert termékből vigyen fel egy kis mennyiséget a könyökhajlatra, hagyja megszáradni, és 48 óra elteltével mossa le. Ha ez alatt az idő alatt nem tapasztal duzzadást, irritációt vagy viszketést, alkalmazhatja a terméket.
HA A FESTÉS ALATT ÉSZLEL viszketést, égő érzést és/vagy irritációt, azonnal öblítse le, nehézségek esetén azonnal forduljon orvoshoz. Mielőtt újra hajfestő terméket használ, forduljon orvoshoz.

100 ml


Összetevők:

aqua(water),ethanolamine,sodium coco- sulfate, myristyl alcohol, cetearyl alcohol, cocamide mea, p-phenylenediamine, cocamide mipa, cocamidopropylbetaine, oleth-20, tetrasodium edta, resorcinol, 2- amino-4- hydroxyethylaminoanisole sulfate, bisamino peg/ppg-41/3 aminoethyl pg-propyl dimethicone, sodium sulfite, parfum (fragance), sodium cocoyl hydrolyzed wheat protein, m-aminophenol, peg-10olive glycerides, polysorbate20, argania spinosa kernel oil, butyrospermum parkii butter, ascorbic acid, simmondsia chinensis seed oil.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház