Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Cocochoco Original keratinos hajegyenesítő (1000 ml)

102.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
cok_1000.
Rövid leírás:

COCOCHOCO Original Keratinos hajegyenesítő olyan fejlett eljárás, amely a hajszálait egészségesen fénylővé és selymessé teszi. Alkalmazása a keratin nevű összetevőn alapul, ami a bőrben, a hajban és a körömben megtalálható alapvető összetevő fehérje. A keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán, valamint segít megtartani a rugalmasságát.

A COCOCHOCO Original Keratinos hajegyenesítő intenzív kondicionáló gyógyhatása révén megerősíti a hajat. A Original Keratin készítmény NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Megvédi a hajat a szerkezetében ért károsodásoktól. A hajat minden egyes kezeléssel lágyabbá és egészségesebbé teszi. Lerövidíti a hajformázás idejét és megkönnyíti a hajszárítást. Az alkalmazási folyamat a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 és 3 óra közötti időtartamot vesz igénybe. A termék használatát követően a hajat 220°C-os hajvasalóval vasaljuk át, hogy megtartsuk a nedvességtartalmát és simává varázsoljuk. A keratinos kezelést követően azonnal észrevesszük a végeredményt: a haj fénylik és élettel teli. A kezelés egyaránt alkalmazható kezeletlen és vegyszerekkel kezelt (színezett, dauerolt, nyugodt, melírozott és szőkített) hajra. Javasoljuk, hogy a keratinos kezelés után haját Cocochoco hajápolási termékeinkkel gondozza és biztosítson haja számára hosszan tartó hatást.

Kiszerelés: 1000 ml.

 

1000ml-es kiszerelés: 8-12 kezelésre elegendő (Hajhossztól és hajmennyiségtól függően)

 

Termékleírás

Mi a különbség a 3 fajta keratin között?

Az Original Keratin minden hajtípusra javasolt.

Pure Keratin a szőke, vékonyabb szálú, erősen roncsolt hajra ajánljuk.

Gold Keratin a sötétebb színű és vastagabb szálú hajra javasolt. Extra ápoló hatású, arany tartalma, bevonatot képez a hajon, ami fényesebb hatást ad. Ennek köszönhetően ellenállóbbá teszi a hajat a sós levegővel  és a sós vízzel szemben, továbbá antisztatikus hatást biztosít.

A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés, mint fizikai eljárás:

A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés, olyan fizikai eljárás, amely nem károsítja a haj szerkezetét.

NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET, mely fixáló folyadékként funkcionált korábban a kémiai eljárásoknál.

A COCOCHOCO keratinos hajegyenesítésnél nincs fixáló folyadék, kizárólag a mélytisztító samponra (Cuticula nyitáshoz), valamint a keratinra van szükség. A kezelés során új kötések keletkeznek a haj szerkezetében, a haj ezáltal erősebb, fényesebb, puhább és látványosan egészségesebb lesz.

Keratinunk természetes összetevőket tartalmaz, mint pl. Holt-tengeri tápláló kivonatokat.

Mivel nincs Fixáló folyadék, kevesebb lépésből áll a kezelés, ezért idő és anyag – ezáltal pénz takarékosabb- a COCOCHOCO tartós hajegyenesítés.

Garantáltan 3-4 hónapig tartósan egyenes és gyönyörű marad a haj, a megfelelő termékek és utasítások betartása mellett. Azoknál a vendégeknél, akik már többször jártak a COCOCHOCO keratinos kezelésén, látványosan javult hajszerkezetük állapota. Továbbá más tartós hajegyenesítőkkel  ellentétben, a COCOCHOCO kezelése után később is élettel teli, puha marad a haj.

A kezelés minden fajta hajra alkalmazható:

Természetes, Festett, Dauerolt, Szőkített, Erősen roncsolt hajra egyaránt

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

FIGYELMEZTETÉS: A Keratinos hajkezeléseket csak tanfolyamunkat elvégzett fodrásszal végeztesse!

Mossa meg a hajat kétszer a COCOCHOCO tisztítósampon használatával, majd alaposan öblítse le és törölközővel törölje szárazra.

Hajszárítóval szárítsa meg teljesen a hajat közepes erősségen.

Alaposan fésülje át a hajat.

Használat előtt alaposan rázza fel a terméket.

Választékonként kenje fel a COCOCHOCO keratinos készítményt a hajra, a fejbőr elkerülésével és fésülje ki a felesleget.

10 perc elteltével hajszárítóval szárítsa teljesen szárazra a hajat közepes erősségen.

Kerámiából készült lapos hajvasalót 220°C-ra állítva, vasalja át a hajat ötször egymás után.

Ne mossa meg és ne kösse össze a hajat 3 napon belül. Ha a haj nedves lesz, vasalja át újra.

3 nappal később mossa meg a hajat COCOCHOCO szulfát mentes samponnal.

A KEZELÉS UTÁN

Annak érdekében, hogy haja megőrizze fényességét és ragyogását, használjon minden alkalommal Raywell Bio sampont és maszkot, vagy COCOCHOCO szulfátmentes sampont, COCOCHOCO hajkondicionálót, és COCOCHOCO maszkot. A COCOCHOCO keratinos Maszk használata nagyon fontos, mert a a kezelés hatóidejét másfél szerezi, azáltal, hogy tiszta keratint tartalmaz, ami visszaépíti a haj rostjaiból ‘kikopódó’ keratint!!

Hajtípustól függően ismételje meg a kezelést 4-6 havonta.

ÖSSZETEVŐK

Víz, Cetil-Alkohol, Sztearinsav, Tiszta Kreatin, Oryza Sativa (Rizs) Korpa Kivonat, Beta Vulgaris (Cékla) Gyökér Kivonat, Hamamelis Virginiana (Varázsmogyoró) Kéreg/Levél/Szár Kivonat, Calendula Officinalis (Körömvirág), Virágkivonat, Anthemis Nobilis (Kamilla) virágkivonat, Camellia Sinensis (zöld tea) kivonat, Behentrimonium-klorid, kaprilsav / Kapril-triglicerid, Prunus Armeniaca (barack) magolaj, Simmondsia Chinensis (jojoba) mag olaj, Butyrospermum Parkii (shea vaj), Oenothera Bienis (parlagi ligetszépe) olaj, Hippophae Rhamnoides olaj, Chondrus Crispus (carageenan) kivonat, Maris Sal (Holt-tengeri só), Dehidroecetsav, Aloe (Vera) Barbadensis levél leve, allantoin, tokoferol-acetát (E-vitamin), Szkvalén, Aszkorbinsav, Borago Officinalis (borrágófű) magolaj, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Glikolsav, Kumarin, Linalool, Limonene, Alpha-isomethylionone, Benzil-szalicilát

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház