Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

COCOCHOCO Cseresznyevirág Szérum 50ml

9.790 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
Ccssz_50.
Rövid leírás:
  • Csökkenti a haj szöszösödését
  • Simítja a hajszálakat
  • Megszünteti a haj gubancolódását
  • Visszaadja a haj természetes fényét
  • Extra fényt nyújt a hajszálaknak a tápláló olajai révén
  • Megszünteti a haj töredezettségét
  • Azonnal hidratálja a száraz hajat
  • Puhaságot, lágyságot kölcsönöz a hajnak
  • Dússá varázsolja a hajszálakat azáltal, hogy megerősíti a haj rostszerkezetét
  • Táplálja a hajat az értékes olajai révén
  • Hosszan tartóan illatossá varázsolja a hajkoronát
Termékleírás

A COCOCHOCO Cseresznyevirág Szérum, egy teljes hajápolási rutin megtestesítője, hiszen a hajápoló szérumok és hajolajok összes előnyös tulajdonságát képes nyújtani a haj számára, mindezt egy termékben. Illatát a páratlan cseresznyevirág, illetve édes mandula adja, mely egyedi illatkompozíciót nyújt a hajkorona számára, amely hosszan tartóan érezhető és élvezhető. Első pillanatban az erőteljes marcipán domináns illatát érezhetjük, majd kis idő múlva utat tör magának a cseresznyevirág páratlan kifinomult illatvilága.

Multifunkciós hajápoló, ugyanis egyaránt alkalmazható szérumként, valamint hajvégápolóként, melyet akár minden nap használhatunk annak érdekében, hogy az erősen roncsolt hajat újra egészségessé varázsoljuk. Már az első használat után jelentős változás vehető észre a hajszálakon, számtalan tápláló olajának köszönhetően, melyek nem mellesleg fokozatos védelmet nyújtanak a káros környezeti hatások ellen.

Cseresznyevirág Szérumunk egyedülálló összetételű, ugyanis rengeteg tápláló, simító, fényesítő és hidratáló olajat és hatóanyagot tartalmaz, így extra hajápolást nyújthatunk hajunknak a mindennapokban is.

Argán olaj: Helyreállítja a töredezett hajvégeket, puhábbá és selymesebbé varázsolja a hajat, segíti a haj növekedését, valamint védi a káros környezeti hatásoktól.

Avokádó olaj: Kezdetben az egyiptomiak csodaszere volt, mellyel gyorsabb hajnövekedést értek el, azonban nagyszerű hidratáló és tápláló hatása van, ugyanis tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal is. Könnyen beszívódik a hajba, száraz hajra kiváló hatással van. A hajat fényessé és erőssé varázsolja. Védi a hajat a hővel és kémiai anyagokkal szemben.

Édesmandula olaj: Már az ókorban is a legnépszerűbb hajápolónak bizonyult, ugyanis a legfelsőbb réteg használta hajkoronájának ápolására. Felgyorsítja a hajnövekedést, gyönyörű fényt ad a hajnak, valamint kellemes illatot kölcsönöz neki. Az indiai nők igazi csodaszernek tartják, ugyanis a száraz, töredezett haj legkiválóbb ápoló olajának tartják.

Mica: Csillogást adó ásványi por, melyet a hajon használva csillogó hatást kelt, így a haj fényessé válik tőle.

Sütőtökmag olaj: Tápláló olaja felgyorsítja a hajnövekedést, megszünteti a fejbőr viszketését, normalizálja a faggyútermelést, megszünteti a hajhullást. Megerősíti a hajszálakat és a hajhagymát. Simaságot, fényességet és lágyságot kölcsönöz a hajkoronának.

Pálmamag olaj: Megerősíti a gyenge hajszálakat, selymessé, fényessé varázsolja a hajkoronát.

Keratin: Egészen a haj legbelső szerkezetéből kiindulva építi vissza a hajszálak fehérje szerkezetét, hogy újra rugalmas, fényes és káprázatos hajkoronával tündökölhess. Helyreállítja a legsérültebb hajszerkezetet is.

Használata: Ideális mindennapi használatra. Használhatjuk szérumként, törölköző száraz hajra. Ebben az esetben a haj teljes hosszán alkalmazzuk, majd szárítsuk meg a hajat.

Hajvégápolóként is funkcionál. Egy mogyorónyi mennyiséget pumpáljunk tenyerünkbe, és kenjük be vele a hajvégeket. Száraz, dehidratált hajvégek esetén javasoljuk mindennapi használatra, hogy a haj visszanyerje egészséges mivoltát.

Összetevők: Cyclopentasiloxane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Parfum, Argania Spinosa (Argán olaj), Kernel Oil (Pálmamag olaj), Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil (Sütőtökmag olaj), Persea Gratissima (Avokádó) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil (Édes mandula olaj), Mica (Ásványi por), CI77891, Tocopheryl Acetat, Aqua, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin (Hidrolizált Keratin), Ethylhexyglycerin, Triethoxycaprylylsilane.

Kiszerelés: 50 ml.

(144.000,- Ft. / liter)

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház