Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.307.963 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Cocochocco Nanotech Argánolaj-Regeneráló hajolaj, száraz sérült hajra 100 ml

10.290 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
Cna_100.
Rövid leírás:

COCOCHOCO Argánolaj – Regeneráló hajolaj, száraz és sérült hajra

Gazdag formulát tartalmazó olaj, mely esszenciális zsírsavakban, vitaminokban gazdag, illetve fenolokkal és karotinokkal dúsított. Ezen hatóanyagok szinergiájának köszönhetően a végeredmény garantáltan káprázatos lesz.

Termékleírás

Képes teljes mértékben rekonstruálni a haj szerkezetét, egészen a haj legmélyebb rétegéig. Ez a korábban említett nanorészecskéknek is köszönhető. Csodás fényt, lágyságot és puhaságot kölcsönöz a hajnak, melyet hosszantartóan élvezhetünk.

A hajat gubancmentessé varázsolja, azáltal, hogy simítja a hajszálakat, illetve javítja a hajszálak minőségét. A hajnak selyem szintű simaságot kölcsönöz.

Védelmet biztosít a haj számára, a káros külső környezeti faktorok ellen, mint például UV-sugárzás, meleg-hideg levegő, illetve védi a hajat a hajformázók által kibocsátott hőtől.

Vegan formula, melyet nem teszteltek állatokon. Szulfát- Alkohol- és Parabénmentes, valamint nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt, mely allergiás reakciót váltana ki. Különösen ajánljuk az érzékeny és allergiás fejbőrrel rendelkező hölgyek és urak számára. Mivel mentes ezektől az összetevőktől, ezért használatát javasoljuk a különböző Cocochoco hajkezelések utáni hajápolásra, annak érdekében, hogy megőrizzük a kezelések adta pozitív tulajdonságokat.

A hajolaj illata kellemes, lágy, nem tolakodó, mondhatni uniszex, így használata nőknek és férfiaknak is egyaránt javasolt.

A termékben található argánolaj a legmagasabb prémium minőséget képviseli, melyet hidegen sajtolnak, így hatékonyságát maximális szinten megőrzi és kifejti. Jótékony hatással van a fejbőrre is, ugyanis serkenti a hajhagymák növekedését, ezenfelül megerősíti azok szerkezetét, ezzel segítve egy erősebb hajszál növekedését.

Kifejezetten könnyű formula, mely nem nehezíti el a frizurát, ez különösen előnyös tulajdonság a hasonló olajokhoz képest. Extrém gyorsan szívódik be a haj szerkezetébe, nem hagyva maga után zsíros érzetet. Ennek köszönhetően jól alkalmazható száraz és nedves hajra egyaránt. Könnyű állagának köszönhetően kifejezetten ajánljuk zsíros hajra is.

Egyik fantasztikus tulajdonsága a hajszálak simításában rejlik, amennyiben száraz hajra alkalmazzuk. A prémium minőségű, hidegen sajtolt argán olaj, körülöleli a hajszálak testét, így védi a hajat a nedvességtől és a begöndörödéstől. Simaságot, egyenességet kölcsönözve a hajnak, illetve védelmet a külső környezeti tényezőktől, melyek közrejátszanak a haj göndörödésében. Letapasztja a haj kutikuláit, kitölti a hajszálakon található egyenetlenségeket, ezzel is elérve egy fizikai simító hatását.

Az argánolaj az egyik legritkább olaj a világon, mely Marokkóból származik az őshonos Argánfából. Ennek a fafajtának a csonthéjas terméséből kisajtolt csodaszer. Ezt a fát sehol máshol a világon nem tudták honosítani, így ennek a szent fának az olaja a legritkább a világon. A berber nők csodás hajkoronájukat az argánolajnak köszönhetik. Népi hagyomány ötvözi a nevét, miszerint ”folyékony aranynak” is nevezik.

Használata:

Száraz és nedves hajra egyaránt használható! Alkalmanként 1-2 pumpányi adagot alkalmazzunk a hajon, melyet egyenletesen oszlassunk el. Napi használatra is javasolt. Nem kiöblítendő!

Nedves hajra: Alkalmazzuk törölköző száraz hajon, a haj középhosszától egészen a hajvégekig, a hajformázás alapjaként, így előkészíti a hajat a hajszárításhoz.

Száraz hajra: Juttassuk fel a megfelelő mennyiséget a haj középhosszától a hajvégekig, így megelőzhetjük a haj begöndörödését, ugyanis simítja a hajszálakat, valamint védi a káros környezeti hatásoktól, melyek közrejátszanak a haj göndörödésében. Száraz hajon alkalmazva extra fényt kölcsönöz a hajnak. Megfékezhetjük a hajszálakon keletkezett repedéseket, valamint a hajvégek letörését, szétválását.

Kiszerelés: 100ml

(87.000,- Ft. / Liter)

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház